Január 23-án újra szélesre tárja digitális kapuit az MVGYOSZ webáruháza, a megszokott árukészlet mellett új termékek, hiánypótló játékok és webáruház-nyitó akciók várják a vásárlókat.

Az elmúlt hetekben többször adtunk hírt arról, hogy milyen változások történnek a segédeszközbolt háza táján. Az árukészlet kipakolását, rendszerezését, leltározását követően a bolt termékei végre elfoglalták méltó helyüket a polcokon, fiókokban és szekrényekben, a kifejezetten erre a célra épített speciális tárolórendszerben.

A bolt személyes felkeresésére még egy picit várni kell az engedélyeztetési eljárás miatt, de a webáruház 2024. január 23-án 8:00 órától újra várja a megrendeléseket.

A webáruház újranyitását szeretnénk emlékezetessé tenni, így az alábbi négy termékre – nyitási kedvezményként – 30%-os árengedményt biztosítunk 2024. január 31-éig.

A bevezető akció első tétele egy régen várt táblajáték. Az MVGYOSZ az elmúlt években több gyártót és forgalmazót keresett meg annak érdekében, hogy a szövetség segédeszközboltjában a legjobb minőségű és árfekvésű, tartós és rendszeres használatra alkalmas sakk-készletet tegye elérhetővé a látássérült emberek számára.

Ez a speciális asztali sakk-készlet látszólag nem különbözik a sokak által ismert sakk-készletektől, de kifejezetten a vak és gyengénlátó emberek számára fejlesztették ki. A készlet előnye, hogy a látássérült emberek a látó játéktársukkal is együtt tudnak játszani. A 36X36 cm méretű tábla fából készült. A sakkbábuk alján egy kis farúd található, amelyet az egyes mezőkön található lyukakba illeszthetnek a játékosok, így akadályozva meg, hogy a bábu elcsússzon vagy leessen a tábláról. A játékon a sötét és világos színeket tapintás útján is meg lehet különböztetni, a sötét figurák tetején található fém rátétnek, valamint a tábla síkjából kiemelkedő sötét mezőknek köszönhetően.
A készletet 34 849 Ft-os kedvezményes áron vásárolhatják meg a tagok január 31-ig.

A közelgő Valentin-nap jegyében a népszerű aragonit, féldrágakő medálokhoz is 30%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá a vásárlók.
Az aragonit egy sajátos mészkő fajta, amelyet Orbán Balázs erdélyi író, néprajzi gyűjtő nevezett először székely gyémántnak. Keménységének köszönhetően a féldrágakő jól csiszolható, nevét a spanyol Aragon folyóról kapta, ahol 1788-ban fedezték fel. Korond határában három dombon található aragonit, mely a különleges minőségű források egyedi összetételének következtében a földkéreg repedéseit karbonát ásvánnyal kitöltve jön létre. A medál többféle formában, méretben és színárnyalatban kapható. Az ékszert látássérült személyek csiszolták. Az ékszer megvásárlásával ön a látássérült gyermekek erdélyi magyar nyelvű iskolájának létrejöttét támogatja.
A szögletes és ovális medál a nyitási akció keretében 11 521 Ft-ba kerül a tagoknak.

Annak érdekében pedig, hogy a szükséges eszközök mindig kéznél legyenek a mindennapokban, ajánljuk a BlindShell 2 készülékhez párosítható csipogót. A csipogó segít önnek megtalálni olyan személyes tárgyakat, mint például a kulcs, a táska, a pénztárca, a kabát vagy a távirányító. Egyszerűen rögzítse a csipogót az adott tárgyhoz és szükség esetén csengesse meg BlindShell telefonja segítségével! A praktikus eszköz tagi kedvezményes ára: 12 268 Ft.

A webáruház felületét 2024. január 23-án 8:00 órától a bolt.mvgyosz.hu oldalon érik el.

Jó vásárlást kívánunk! Köszönjük, hogy türelmükkel támogatták, hogy munkatársaink nyugodtan felkészüljenek a webáruház nyitására.

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető