Tekintettel arra, hogy az elmúlt hónapokban egyre több reklamáció érkezett a csomagkiszállításokkal kapcsolatban, az MVGYOSZ új szolgáltatóval kötött szerződést. A szövetség segédeszközboltjából a webáruházon keresztül megvásárolt termékeket mostantól a GLS Futárszolgálat szállítja.

Az eltelt félévben nagyon sok panasz érkezett a termékek postai kiszállításával kapcsolatosan, sajnos több csomag elveszett, nem került kézbesítésre, nem találta a posta. Ennek hatására az MVGYOSZ vezetősége úgy döntött, hogy ajánlatot kér futárcégektől a gyorsabb és biztonságosabb kiszállítás érdekében. A GLS Futárszolgálattal sikerült megállapodni, így mostantól a bolt.mvgyosz.hu webáruházban megvásárolt termékeket a GLS szállítja.

A posta eddig ingyenesen szállította a termékeket, a GLS csomagonkénti árat számol fel, de garanciát vállal a termékek megrendelőhöz juttatására. A felmerülő szállítási díj fedezése miatt kismértékű áremelést hajtottunk végre a segédeszközboltban, de külön kiszállítási díjat így nem kell fizetni a vásárlóknak. További újdonsággal is bővül a szolgáltatás, lehetőség lesz a termékek készpénzes és bankkártyás kifizetésére a futárnál, amennyiben utánvéttel rendelt a vásárló. A termékek kiszállítási ideje is jelentősen lecsökken, a kifizetést követő napon már megkapja a csomagot a vásárló, melyről e-mailben és telefonon is értesítést küld a GLS.

Az új rendszerre történő átállás néhány napot igénybe vesz, így előfordulhat, hogy a napokban megrendelt árucikkeket még a posta fogja szállítani. Köszönjük vásárlóinknak az eddigi visszajelzéseket, valamint türelmüket, amellyel a zavartalan átállást támogatják.

Az új szolgáltatás bevezetésével bízunk abban, hogy még jobbá, biztonságossá és gördülékenyebbé tesszük a vásárlást.

Dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető