Köszönjük, hogy a jelenlegi nehéz körülmények között is sokan és sokféle módon segítik munkánkat! Mostantól új, minden eddiginél gyorsabb és kényelmesebb formában tudják támogatni céljaink megvalósítását.

Az MVGYOSZ munkáját évtizedek óta segítik alkalmi vagy rendszeres adományozók, akik kisebb-nagyobb összegek felajánlásával támogatják a vak és gyengénlátó emberek életvitelét megkönnyítő szolgáltatások működtetését, társadalmi szemléletformáló programok, kampányok megvalósítását, vakvezetőkutyák képzését, új, korszerű segédeszközök felkutatását és beszerzését, egyenlő eséllyel hozzáférhető információk biztosítását és az akadálymentes környezet kialakítását. Pénzadományával – legyen az bármilyen összegű – Ön is hozzájárulhat, hogy számos célunk valamelyikéhez egy újabb lépéssel közelebb kerüljünk.

Adományozzon néhány kattintással!

Március 3-ától elérhetővé vált honlapunkon a bankkártyás adományozást lehetővé tévő felület. Ezen keresztül mostantól néhány kattintással, egyszerűen, gyorsan és biztonságosan juttathatja el tetszőleges összegű pénzadományát az MVGYOSZ-nek. Támogatását a látássérült emberek érdekképviseletének biztosítására és életminőségüket javító szolgáltatásaink működtetésére, fejlesztésére fordítjuk. Az adományozás során Ön is megjelölheti, milyen célra használjuk fel a felajánlott összeget, de természetesen ránk is bízhatja ezt a döntést az optimális finanszírozás érdekében.

A bankkártyás adományozási felület az mvgyosz.hu honlapon, az alábbi linken érhető el:

 

Köszönjük támogatását!