Az MVGYOSZ segédeszközboltjának webáruházában új funkció érhető el, amely megkönnyíti a vásárlók tájékozódását a termékek között.

 Amikor 2020 októberében útjára indítottuk a webáruházat, még nem is gondoltuk, hogy ilyen nagy szükség lesz a segédeszközök online megvásárolhatóságára.

Ez a vírusos időszak mindenkit arra kényszerít, hogy az interneten keresztül szerezze be a mindennapi élethez szükséges termékeket, eszközöket. Egészségbiztonsági szempontok miatt a szövetség is arra törekszik, hogy a látássérült személyek a pandémia alatt minél könnyebben juthassanak hozzá az MVGYOSZ által forgalmazott eszközökhöz.

A napokban lezajlott fejlesztéssel a felület új funkcióval bővült. Mostantól nemcsak a – már jól ismert – kategóriák között válogathatunk a webáruház kínálatból, hanem az Újdonságok menüpont alatt azt is megtudhatjuk, hogy melyek azok az újonnan rögzített termékek, amelyeket eddig még nem lehetett megvásárolni, de mostantól kaphatóak a webáruházban.

Bízunk benne, hogy a felhasználást egyszerűsítő legújabb fejlesztésünk ismét az Önök kényelmét fogja szolgálni.

A webáruház a bolt.mvgyosz.hu oldalon érhető el. Kérjük, rendeléseik leadásánál vegyék figyelembe, hogy a megvásárolt termékeket minden héten kedden és pénteken adjuk postára.

Jó vásárlást kívánunk!

 

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető