Az MVGYOSZ által honosított BlindShell Classic nyomógombos, magyarul beszélő okostelefon szoftvere újabb kényelmi funkciókkal egészült ki.

 

A vásárlók körében közkedvelt BlindShell Classic okostelefon két új alkalmazással bővült, melyeket a frissítést követően már elérhetnek a felhasználók. A többek által már nagyon várt internetböngésző és egy csevegőalkalmazás teszi még komfortosabbá a BlindShell használatát.

A Telegram egy olyan csevegőalkalmazás, melynek használatával az interneten keresztül tud másokkal kommunikálni. Használatához regisztrálnia kell telefonszámát. Az alkalmazás első megnyitásakor el tudja végezni a regisztrációt. A Telegram főmenüje az alábbi lehetőségeket tartalmazza:

– Csevegések, csevegések listája

– Névjegyek, a Telegram fiókkal rendelkező partnerek listája

– Csoportok, csoportos csevegések kezelése

– Beállítások, a Telegram beállítások módosítása.

A karácsonyi akció még mindig tart, így a készlet erejéig, aki most vásárol a bolt.mvgyosz.hu linken elérhető webáruházon keresztül készüléket, egy 10.000 Ft-os tokot kap ajándékba. A készülék tagi ára bruttó 99.000 Ft, melyből az MVGYOSZ elnökségének döntése alapján 33.000 Ft-ot visszatérít a szövetség. A kedvezményhez egy kérelmet kell benyújtani az MVGYOSZ ügyfélszolgálatára (info@mvgyosz.hu), melyben a személyes adatokon túl meg kell adni a bankszámlaszámot is, illetve csatolni szükséges a számla másolatát és a látássérültséget igazoló dokumentumot is. Egy vásárló egy alkalommal veheti igénybe a támogatást. Fontos tudni, hogy az utalást 2021. január 4. után fogjuk teljesíteni.

Jó vásárlást kívánunk!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető