Az ünnepeket követően 2022. január 4-től ismét látogathatóak az MVGYOSZ szolgáltatásai, a tavalyi évhez hasonlóan egyelőre időpont foglalás mellett.

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége népszerű szolgáltatásai – a segédeszközbolt, a hangos- és Braille-könyvtár, valamint a megújult segédeszközszervíz – újból várják a visszatérő és új ügyfeleket a már megszokott nyitvatartási időben. A szolgáltatások kedden 10:00 és 18:00, csütörtökön 9:00 és 17:00, pénteken pedig 8:30 és 12:30 között vehetők igénybe a Thököly út 105. szám alatt található irodaház második emeletén.

A pandémiás helyzet miatt a személyes ügyintézés továbbra is időpont foglalás mellett működik, kérjük, az MVGYOSZ elérhetőségeinek egyikén kérjenek időpontot a szolgáltatások személyes igénybevételéhez.

Bízunk benne, hogy 2022-ben sem feledkeznek meg az MVGYOSZ online szolgáltatásairól, hiszen a távoli segítségnyújtást biztosító Távszem szolgáltatás, a több mint 5000 könyvet tartalmazó hangoskönyvtár alkalmazás, a bolt.mvgyosz.hu oldalon elérhető webáruház a nap 24 órájában, megszakítás nélkül elérhető az érdeklődők számára.

Felhívjuk a figyelmüket arra is, hogy az ingyenes jogsegélyszolgálat újra működik, a látássérült személyek megkereséseit, dr. Kunkli Tibor a honlapon megadott időpontokban telefonon, illetve elektronikus levélben fogadja.

A szövetség ügyfélszolgálatos munkatársai: Benedek Zoltán, Lipóczki Zoltán és Puskás Dávid továbbra is várják megkereséseiket, a fentebb már megadott ügyfélszolgálati időszakban.

Gördülékeny ügyintézést és jó olvasást kívánok!

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető