Az MVGYOSZ által honosított, magyarul beszélő, nyomógombos okostelefonra újabb frissítések tölthetők le.

A BlindShell Classic készülék szoftverét a fejlesztők újabb kényelmi funkciókkal bővítették, és kisebb hibajavításokat is elvégeztek a lehető legoptimálisabb használhatóság érdekében.

A fejlesztésnek köszönhetően elérhetővé vált az SMS-ben érkezett megerősítő kód kézi bevitele a készüléken. Normál esetben a kapott kód automatikusan beíródik, ha ez nem történne meg, akkor mostantól mód van arra is, hogy kézzel írjuk be a kapott kódot.

Javult a csoportok, csatornák és felhasználók kereshetősége is a készüléken, valamint lehetőség van a hosszabb üzenetek bekezdésenkénti olvasására is.

A Qwant és DuckDuckGo beépítésével további keresőmotorokkal bővült az internetböngészési lehetőség.

A frissített verzióban a névjegyek importálása során, ha a VCF fájlban egy számhoz nem tartozik név, akkor az már a jövőben nem kerül importálásra, továbbá javításra került az összefűzött üzenetek kódolása is, azaz a hosszú és ékezetes/különleges karaktereket tartalmazó üzeneteket is megkapják a címzettek.

A BlindShell készüléket továbbra is kedvezményesen lehet megvásárolni az MVGYOSZ segédeszközboltjában. A kedvezmény feltételeiről az alábbi linken olvashat:

https://www.mvgyosz.hu/hirek-hu/unnepi-ajanlat-artamogatassal-kaphato-a-blindshell/

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető