Az MVGYOSZ webáruházába folyamatosan kerülnek fel az új adománygyűjtő termékek. A népszerű kulcstartó, naptár vagy szemüvegtörlő mellett már olyan termékeket is találunk, amelyeket számos helyzetben viselhetünk. Hordja a mindennapokban, legyen Ön is büszke rá, hogy a vakvezetőkutya-kiképzést támogatja!

Kirándulás? Horgászás? Vásárlás vagy kutyasétáltatás? Bármelyik program mellett is döntünk, hasznos szabadidős összeállítást kínál az MVGYOSZ webáruháza.

A szürke vászon baseball sapka tagi kedvezményes ára 3000 Ft, a napellenzős fejfedő színben kifejezetten harmonizál a vakvezetőkutyás emblémával ellátott, jó minőségű, piros színű pamut pólóval, melyet S, M, L, XL, 2XL méretben lehet megvásárolni 4000 Ft-os tagi kedvezményes áron.

A pólóval megegyező színben környezettudatos vászontáskát is vehetünk, a piros, hosszúfülű vászontáska a tagok számára már 2000 forintért elérhető.

Nemcsak magunkat öltöztethetjük trendi színekbe, most akár már a hűtőszekrénye is hirdetheti, hogy Ön elkötelezett támogatója a vakvezetőkutyáknak. Az új terméken, a 6,5 x 6,5 cm, négyzet alapú plasztik hűtőmágnesen az MVGYOSZ által kiképzett, pihenő vakvezetőkutya látható.

Írjon bevásárlólistát, és rögzítse a hűtőmágnessel a frizsiderre, s máris újabb hasznos funkciót kap az adománygyűjtő termék, melynek tagi kedvezményes ára 700 Ft.

Tavasszal nagyon népszerű volt a fehér vakvezetőkutyás bögre, most egy olyan verziót vásárolhatnak meg a támogatók, amelyen nem is egy, hanem három vakvezetőkutya látható. A belül zöld, kívül fehér bögrén egy sárga, egy fekete és egy csokiszínű vakvezetőkutyát láthatunk. A reggeli ébredést inspiráló termék közel négy deciliter folyadékot képes befogadni, így a hosszúkávé-drukkerek és a teázás megszállottjai is örömüket lelhetik benne. Az új vakvezetőkutyás bögre tagi kedvezményes ára 5000 Ft.

A fentieken túl még mindig kapható kisebb és nagyobb plüss vakvezetőkutya, fehér színű bögre, szemüvegtörlő és kulcstartó is.

Kérjük, ne feledje, bármelyik adománygyűjtő terméket választja a webáruházból, annak megvásárlásával az MVGYOSZ vakvezetőkutya-kiképzését támogatja.

Hegedűs Katalin
kommunikációs munkatárs