Sikerrel zárult a televízióműsorok audionarrációjával kapcsolatos online kutatás, a szervezők kisorsolták a nyereményjáték nyerteseit.

Február 27-én éjfélkor lezárult a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által megrendelt, a PSYMA Hungary Közvélemény-kutató Intézet által megvalósított online kérdőíves kutatás. A felmérés célja az volt, hogy a látássérült felhasználók véleményének és tapasztalatainak megismerése révén a televízióműsorokhoz kapcsolódó audionarrációs szolgáltatások kínálata és minősége minél jobban igazodjon a felhasználók igényeihez.

A kutatásban összesen 169 látássérült válaszadó vett részt, vagyis ennyien töltötték ki érvényesen a televízióműsorok audionarrációjával kapcsolatos online kérdőívet. A közvélemény-kutató cég hamarosan megkezdi a beérkezett adatok részletes feldolgozását. A kutatás legfontosabb és legérdekesebb eredményeit a tanulmány elkészítését követően mi is közzétesszük.

A felmérést végző cég munkatársai március 1-jén kisorsolták azt az öt szerencsés kitöltőt, akik a kutatáshoz kapcsolódó nyereményjáték keretében egy-egy vásárlási utalvánnyal gazdagodtak.
A szerencsés nyertesek: Csehné Huszics Márta, Csyef Alexandra, Karcub Katalin, Soós Gyuláné és T. Nagy Anna.
A nyerteseket a PSYMA Hungary Közvélemény-kutató Intézet munkatársai e-mailben értesítik a nyeremény átvételével kapcsolatos teendőkről.

Köszönjük mindenkinek, akik kitöltötték az online kérdőívet, hogy válaszaikkal hozzájárultak a televízióműsorok audionarrációjának minőségfejlesztéséhez, illetve az MVGYOSZ erre vonatkozó érdekképviseleti munkájához!