A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége telephelyén a személyes ügyfélfogadás szünetel, de a szövetség vezetősége és munkatársai fontosnak tartják, hogy ezen időszak alatt elérhető legyen az ügyfélszolgálat és korlátozott módon a szolgáltatások is.

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az MVGYOSZ csak telefonos és e-mailes megkereséseket tud fogadni a személyes félfogadás szünetelése alatt. Kérjük Önöket, hogy az ügyfélszolgálatot elsősorban a mobiltelefonos elérhetőségén keressék (telefonszám: +36 30 505 2867), e-mailben pedig az mvgyosz.hu oldalon található űrlap segítségével tudják felvenni velünk a kapcsolatot.

A szövetség szolgáltatásai korlátozott módon működnek, így a segédeszközbolt és a hangoskönyvtár csak e-mailes rendeléseket tud fogadni, és postai úton tudja kielégíteni az igényeket. Részletes tájékoztatást a honlapon, a szolgáltatáshoz tartozó hivatkozások alatt olvashatnak. A Távszem szolgáltatás zavartalanul működik, az operátorok nagyon várják az Önök hívásait a mostani nehéz időszak alatt is. A Braille-ben készülő újságok, valamint a Vakok Világa síkírásos lapszámai esetében további kormányzati korlátozásokig nem lesz változás, azokat minden előfizető időben megkapja a megszokott módon.

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető