A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége telephelyén 2020. november 9-től a szolgáltatások részben vehetőek igénybe személyesen.

 

A kormány által elrendelt korlátozások, valamint az ügyfelek és az MVGYOSZ munkatársainak egészségvédelme miatt a szövetség szolgáltatásai korlátozott módon működnek, így a Braille-könyvtárból és a hangoskönyvtárból csak postai úton lehet kölcsönözni könyveket. Javasoljuk, hogy vegyék igénybe az online elérhető hangoskönyvtárat, melyet az MVGYOSZ Hangoskönyvtára néven tudnak letölteni az App Store vagy a Play áruházakból. Az alkalmazásban több mint 3200 mű érhető el.

A segédeszközbolt továbbra is nyitva tart, de csak előzetes időpontfoglalás mellett tudjuk fogadni a vásárlókat. Továbbá javasoljuk, hogy vegyék igénybe a webáruházat a bolt.mvgyosz.hu oldalon.

A jogsegélyszolgálat és az Okosklub munkatársai telefonos és e-mailes megkereséseket tudnak fogadni.

A Távszem szolgáltatás zavartalanul működik, az operátorok készséggel várják az Önök hívásait a mostani nehéz időszak alatt is.

A Braille-ben készülő újságok esetében nem lesz változás, azokat minden előfizető időben megkapja a megszokott módon.

Az MVGYOSZ ügyfélszolgálata csak telefonos és e-mailes megkereséseket tud fogadni. Az ügyfélszolgálat az alábbi időpontokban érhető el:

hétfő: 8:00 – 16:00 óra,

kedd: 10:00 – 18:00 óra,

szerda: 8:00 – 16:00 óra,

csütörtök: 9:00 – 17:00 óra,

péntek: 8:00 –13:00 óra között.

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető