Személyesen nem, de online és postai úton továbbra is ügyfeleink rendelkezésére állunk!

 

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége telephelyén 2020. december 7-től nem vehetőek igénybe személyesen a szolgáltatások. A Braille-könyvtárból és a Hangoskönyvtárból továbbra is postai úton lehet kölcsönözni a könyveket. Javasoljuk, hogy vegyék igénybe az online elérhető hangoskönyvtárat, melyet az MVGYOSZ Hangoskönyvtára néven tudnak ingyenesen letölteni az App Store vagy a Play áruházakból. Az alkalmazásban több mint 3300 mű érhető el. Az alkalmazást érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkező személyek, illetve azok tudják igénybe venni, akik igazolják látássérültségüket.

A segédeszközbolt sem fogad személyesen vásárlókat, javasoljuk, hogy vegyék igénybe a webáruházat a bolt.mvgyosz.hu oldalon. Azon vásárlók, akik törzsszám és e-mail cím megadásával igazolják tagsági jogviszonyukat, kedvezményes tagi áron tudnak vásárolni.

A jogsegélyszolgálat és az Okosklub munkatársai telefonos és e-mailes megkereséseket tudnak fogadni.

A Távszem szolgáltatás továbbra is zavartalanul működik, az operátorok örömmel várják az Önök hívásait a mostani nehéz időszak alatt is.

A Braille-ben készülő újságok esetében nem lesz változás, azt minden előfizető időben megkapja a megszokott módon.

Az MVGYOSZ ügyfélszolgálata csak telefonos és e-mailes megkereséseket tud fogadni. Az ügyfélszolgálat az alábbi időpontokban érhető el:

hétfő: 8:00 – 16:00 óra,

kedd: 10:00 – 18:00 óra,

szerda: 8:00 – 16:00 óra,

csütörtök: 9:00 – 17:00 óra,

péntek: 8:00 – 13:00 óra között.

Megértésüket köszönjük!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető