Személyesen nem, de online és postai úton továbbra is kiszolgáljuk az igényeket!

A súlyosbodó járványügyi helyzet miatt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége telephelyén nem vehetőek igénybe személyesen a szolgáltatások 2021. március 8-tól.

A Braille-könyvtárból és a hangoskönyvtárból továbbra is postai úton lehet kölcsönözni a könyveket. Javasoljuk, hogy vegyék igénybe az online elérhető hangoskönyvtárat, melyet az MVGYOSZ Hangoskönyvtára néven tudnak ingyenesen letölteni az App Store vagy a Play áruházakból, illetve a hangoskonyvtar.mvgyosz.hu oldalon is elérik a műveket. Az online hangoskönyvtárban több mint 3800 mű érhető el. Az alkalmazást érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkező személyek, illetve azok tudják igénybe venni, akik igazolják látássérültségüket.

A segédeszközbolt sem fogad személyesen vásárlókat, javasoljuk, hogy vegyék igénybe a webáruházat a bolt.mvgyosz.hu oldalon. Azon vásárlók, akik törzsszám és e-mail cím megadásával igazolják tagsági jogviszonyukat, kedvezményes tagi áron tudnak vásárolni. Figyelem! A webáruházon keresztül leadott és teljesített rendeléseket minden kedden és pénteken postázzuk.

A jogsegélyszolgálat továbbra is telefonon és e-mailben érhető el.

A Távszem szolgáltatás továbbra is zavartalanul működik, az operátorok nagyon várják az Önök hívásait a mostani nehéz időszak alatt is.

A Braille-ben készülő újságok esetében nem lesz változás, azt minden előfizető időben megkapja a megszokott módon.

Az MVGYOSZ ügyfélszolgálata csak telefonos és e-mailes megkereséseket tud fogadni. Az ügyfélszolgálat az alábbi időpontokban érhető el:

hétfő: 8:00 – 16:00 óra

kedd: 10:00 –18:00 óra

szerda: 8:00 –16:00 óra

csütörtök: 9:00 –17:00 óra

péntek: 8:00 –13:00 óra között.

Megértésüket köszönjük!

 

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető