Tabletet igényelhet minden olyan látássérült személy, aki érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkezik az MVGYOSZ 21 tagegyesületének egyikében. Kérelmében indokolja meg, hogy miért van szüksége az eszközre (Pl.: munkavégzés, tanulás, akadálymentes okosotthon-rendszer üzemeltetése, nagyképernyős tartalomfogyasztás, az MVGYOSZ online szolgáltatásainak igénybevétele stb).

A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége egyszerűsített eljárásban használt Lenovo Tab M10 (TB-X505L) – 10.1″ HD IPS, 2GB, 16GB, WiFi+LTE – Fekete (Android) tabletet adományoz, amelyhez egy darab tablettok is tartozik.

Az adományozás célja:
Eszközök biztosítása azon látássérült személyek részére, akik az MVGYOSZ digitális szolgáltatásait igénybe szeretnék venni, illetve egyéb digitális tartalomhoz szeretnének hozzáférni, továbbá a köz- és felsőoktatásban tanulók támogatása.

Egy személy egy tablet tulajdonát szerezheti meg.

Tabletet igényelni 2023. szeptember 30-án, 23:59 óráig lehet az info@mvgyosz.hu e-mail címre megküldött kérelemmel, amelyben fel kell tüntetni az alábbi adatokat:

• Név;
• Törzsszám megyekóddal;
• e-mail cím + telefonszám;
• az igényhez szükséges benyújtani egy ajánlást a tagegyesület részéről, amiben arról nyilatkozik a szervezet, hogy segíti a tabletek beüzemelését és az MVGYOSZ online szolgáltatásainak (Távszem, hangoskönyvtár) aktiválását. Az egyesület a nyilatkozatot egyszer is megküldheti, amiben általánosan nyilatkozik arról, hogy segíti a tagjai részére a tabletek beüzemelését és a szolgáltatások aktiválását.
• tanulók esetén iskolalátogatási dokumentum szkennelve.

Az MVGYOSZ minden kérelem esetén ellenőrzi a törzsszám és e-mail cím alapján azt, hogy az igénylő rendelkezik-e érvényes tagsági jogviszonnyal a 21 tagegyesület egyikénél.

Adatvédelem:
Az igénylők kérelmük beadásával egyidejűleg hozzájárulnak ahhoz, hogy az adományozás során a szövetség tudomására jutott adataikat az MVGYOSZ kizárólag a kérelme elbírálása során használja, a tablet tárgyieszközből történő törléséig nyilvántartsa és kezelje.

A tablet adatai:
Gyártó: Lenovo
Operációs rendszer: Android
Kijelző méret: 10,1″
Kijelző felbontás: 1280×800
Processzor típusa: Quad Core
Belső tárhely: 16 GB
Bővíthetőség: Bővíthető tárhely
Mobilinternet
• Wifi + Bluetooth
• GPS
Szín: Fekete
Súly: 0,74
Kiegészítő: 1 db tablet tok

A Lenovo Tab M10 részletes ismertetője és felhasználói tapasztalat