Az MVGYOSZ segédeszközboltjában mind személyesen, mind online olyan hasznos eszközöket vásárolhatnak meg, melyek kiválóan segítik a látássérült embereket a minél önállóbb háztartásvezetésben.

 

Az MVGYOSZ segédeszközboltjában arra törekszünk, hogy minél több olyan termék is kapható legyen, melyek ugyan nem kifejezetten látássérült személyek számára lettek kifejlesztve, azonban annyira praktikusak, hogy egy látássérült ember is tudja őket használni. A termékek online is megvásárolhatók a bolt.mvgyosz.hu címen elérhető webáruházban. A személyes vásárláshoz mindenképpen kérjen időpontot az MVGYOSZ ügyfélszolgálatán.

 

Mágikus szösztelenítő henger – tagi kedvezményes ár 280 Ft.

Görgesse végig a hengert a ruháján, ha a henger felülete már nem ragad, akkor a perforáció mentén tépjen le egy réteget a papírból, majd folytassa a használatát. A papírt addig nem szükséges cserélnie, amíg az ragad, akár többször is használható. Kiválóan használható kutyaszőr leszedésére is.

 

Zoknipárosító – tagi kedvezményes ár 618 Ft.

Ez a termék a zokni párosításának praktikus kelléke. Biztos önnel is előfordult már, hogy a mosógépbe berakott pár zokniból mosás után az egyik szőrén-szálán eltűnt. Hogy ezt elkerülje, íme, itt van ez a nagyszerű zoknipárositó! Mindkét zoknit rá lehet akasztani a párosítóra, és így lehet betenni a mosógépbe.

Anyaga: rugalmas műanyag

Ötféle színben kapható: fehér, sárga, piros, kék és zöld.

A csomagban 10 db párosító található.

 

Tejőr – tagi kedvezményes ár 390 Ft.

Kerámiából készült, lapos, kör alakú eszköz. Helyezzük a terméket az edény aljára. Hanggal jelzi, ha a folyadék felforrt.

 

Pattintós tű – tagi kedvezményes ár 221 Ft.

A termék nagy előnye, hogy a hagyományos tűkkel szemben nem befűzni kell a cérnát, hanem a tű tetején található vájatra kell a cérnát helyezni és egy könnyed mozdulattal bepattintani. A csomag 12 darab tűt tartalmaz.

 

Mézadagoló pumpa – tagi kedvezményes ár 640 Ft.

A termék előnye, hogy csöppenésmentesen adagolhatjuk ki vele a kívánt mennyiségű mézet. A termék tartalmaz egy műanyag pumpát és kétféle méretű műanyag tetőt.

 

Jó vásárlást kívánunk!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető