Szeret időben felkészülni az ünnepekre? Akkor ennek a hírnek most örülni fog. Az MVGYOSZ 20%-os akciót hirdet a segédeszközboltban kapható termékekre 2023. november 13. (hétfő) és november 24. (péntek) között a készlet* erejéig. Állítsa össze a bevásárlólistát időben, és veszítse el az árak egyötödét!

Az MVGYOSZ évek óta akciót hirdet minden novemberben a Black Friday naphoz kapcsolódóan. Mivel most november 30-án ideiglenesen bezár a segédeszközbolt a székházba történő visszaköltözés miatt, így az MVGYOSZ vezetősége úgy döntött, hogy most nemcsak pár napig, hanem 12 napon keresztül ad minden termékre 20 %-os kedvezményt, mind a tagi árból, mind a közületi árból.

A meghirdetett akció más kedvezménnyel nem vonható össze, így a 75%-os fehérbot vásárlási kedvezmény sem vehető igénybe november 13-tól, illetve a BlindShell 2-es készülék a kedvezményes 75.000 Ft-os áron kapható a készlet erejéig, így az akció ideje alatt is.

Kutyafelszerelés, beszélő segédeszközök, háztartási kellékek, játékok, műszaki eszközök, tanszerek, könyvek, sportfelszerelés és még sok egyéb termék várja, hogy 20%-os kedvezménnyel megvásárolják.

A 20 %-os napok 2023. november 13-án, hétfőn 00:00 órakor kezdődnek és 2023. november 24., péntek 24:00 óráig tartanak. A kedvezményes vásárlás nemcsak a bolt.mvgyosz.hu webáruházon keresztül vehető igénybe, hanem a személyes vásárlás során is érvényesíthető.

A kedvezményes tagi vásárlás feltétele az érvényes tagsági jogviszony megléte, vagy a szolgáltatási díj befizetése. Személyesen vásárolni csak időpontfoglalás mellett lehet! Kérjük, foglaljon időpontot az MVGYOSZ elérhetőségeinek egyikén.

*Fontos információk

Az akció ideje alatt az eszközöket csak a raktárkészlet erejéig tudjuk biztosítani. Terméket félretenni, visszatartani nem áll módunkban, a webáruházban a kosárba helyezett termék nem jelenti annak lefoglalását. Amennyiben a kiválasztott termék már nincs raktáron, nem várható belőle készletfeltöltés az idei évben.

Jó vásárlást kívánok Önöknek!

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető