Miért vásárolna teljes áron egy drágább terméket, ha 20 százalékot spórolhat? Miért menne személyesen, ha a webáruházon keresztül nemcsak kényelmesen, de olcsóbban juthat hozzá a kiválasztott termékekhez? Böngésszen, válasszon, rendeljen és takarítsa meg egy másik ajándék árát!

Az Egyesült Államokban 1966-tól, Magyarországon 2014-től szerveznek akciókat arra a bizonyos fekete péntekre, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. Különleges ajánlatot az MVGYOSZ webáruháza is ígér, amely azonban nem a hálaadás utáni péntekre koncentrál, hanem sokkal inkább az adventi ünnepkörhöz kapcsolódik.

Advent első és második vasárnapja között december 2-án, csütörtök 00 óra 01 perctől december 3-án péntek 23.59-ig minden termék 20 %-os kedvezménnyel kapható a webáruházon keresztül.

A 20%-os kedvezmény egyaránt igénybevehető a tagoknak és közületeknek is, de felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy más akciókkal nem vonható össze a kedvezmény, így a 50 %-os fehérbot vásárlási támogatással sem. Az ajánlat kizárólag az online rendelésre vonatkozik, személyesen ezen a két napon nem lehet vásárolni.

Nézzünk néhány példát!

Ha ezeken a napokon a kényelmes, LED világítással ellátott, 28 dioptriás Eschenbach powerlux nagyítót választja, az eredeti 51388 forintos ár helyett most tagi kedvezménnyel nem 41110 Ft, hanem 32888 forintért az Öné lehet.

A Magyarul beszélő Dcont Monda vércukormérő a 14446 forintos alapár helyett a tagoknak 11 557 Ft helyett – az adventi ajánlattal – már 9247 forintos áron elérhető.

A prémium minőségű, magyarul beszélő Heidi konyhai mérleg a 41598 Ft-os alapár helyett most tagi kedvezménnyel nem 33278 forintért lehet az Öné, hanem 26624 forintért.

Érdemes körülnézni karácsonyra a fém-, rugós és bőrszíjas, magyarul beszélő Hunórák között is, hiszen azok esetében is több ezer forintot takaríthatunk meg.

Az adventi ajánlat természetesen a néhány hete meghirdetett adománygyűjtő termékekre is vonatkozik, vásároljon plüss vakvezetőkutyát, környezetkímélő vászon bevásárlótáskát vagy kulcstartót.

További jó hír az is, hogyha 10 000 Ft értékű vásárlást indít valaki a webáruházon keresztül, akkor meglepetés ajándékra is számíthat.

Jó böngészést és kellemes adventi készülődést kívánunk!

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető