2020 őszén új formában, online folytatódik a Fény Alapítvány, a Net-Média Alapítvány és az MVGYOSZ közös szervezésében sikeresen zajló angol nyelvtanfolyam. Most ismét lehet csatlakozni a csoportokhoz kezdő és haladó szinteken.

 

A korábban személyes részvétellel, az MVGYOSZ székházában megszervezett angol nyelvtanfolyam a járványügyi helyzetre való tekintettel most online formában folytatódik. Ideális lehetőség ez azon vidéken élő vagy a közlekedésben nehézséggel küzdő látássérült érdeklődők számára, akik korábban nem tudták vállalni a személyes megjelenést a kurzuson.

A szervezők várják mindazon vak és gyengénlátó személyek jelentkezését, akik hosszabb távon és kitartóan szeretnének angol nyelvet tanulni. Cél lehet a társalgási szint elérése, de akár a nyelvvizsgára való felkészülés is. A tanfolyamot tapasztalt látássérült nyelvtanár vezeti.

A tanfolyam intenzitása: heti egyszeri két tanóra. Az órák időpontja a résztvevők igénye és az oktató időbeosztása szerint alakul. Az oktatás online, a Zoom nevű webes konferenciaszervező platformon zajlik, melynek használatához a tanfolyam kezdetén az oktató szükség szerint segítséget nyújt.

A tanfolyam költségéhez támogatást nyújt a Fény Alapítvány. A résztvevők által fizetendő havidíj 4500 Ft, amely teljes havi részvételre jogosít, a részvételi díj órára nem lebontható.

A jelentkezéseket Máj Kriszta várja november 15-éig az alábbi elérhetőségeken:

Email: kriszta@vakrep.hu

Tel: +36-20-996-8466

Várjuk jelentkezését!