Egy látássérült embernek mindig kiemelt figyelmet kell fordítania arra, hogy az okostelefonja fel legyen töltve. Az MVGYOSZ segédeszközboltjában többféle termék közül választhat, amelynek segítségével otthon és utazás közben is könnyedén fel lehet tölteni a készüléket.

Egy okostelefon egy látássérült embernek kiemelkedően nagy segítség. Utazás közben használhatjuk a navigációs programokat, de ha hosszú útra megyünk, akkor az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazás is remek időtöltést jelent. A Távszem segítségével pedig azonnali információhoz juthatunk az utcán, egy boltban vagy éppen az ügyintézés során.

A hiánypótló szolgáltatások megbízható használatához azonban mindig megfelelően feltöltött akkumulátorra van szükség. Ezért folyamatosan oda kell figyelnünk arra, hogy fel legyen töltve a készülékünk. Az MVGYOSZ segédeszközboltjában többféle termék közül lehet választani, amelyek segítségével gyorsan fel tudjuk tölteni telefonunkat.

A Micro USB csatlakozóval ellátott töltő (RIVACASE) tagi kedvezményes ára 3252 Ft. A gyorstöltő okostelefonhoz vagy USB csatlakozós készülékhez használható, 2.4 Amperes, hossza 1 méter.

Kiváló választás lehet továbbá a három az egyben töltő- és adatkábel, amely gyorstöltésre is alkalmas, illetve a három, cserélhető mágnesfejnek köszönhetően többféle készüléket is tölthetünk a segítségével. Tagi kedvezményes ára 1548 Ft.

De jó szívvel ajánljuk a legújabb termékünket, az Energrid VS810PD powerbankot, ami kifejezetten látássérült emberek számára lett kifejlesztve!

A speciális powerbank különböző hangjelzésekkel és rezgéssel jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét. De hanggal és rezgéssel jelzi azt is, amikor a készülék USB porton keresztül egyéb eszközhöz csatlakozott, vagy töltési folyamata elindult. Áramforráshoz történt csatlakoztatáskor automatikusan elindul a töltés, illetve leáll, amint a powerbank feltöltődött. A készülék rendelkezik mind USB-C, mind „kétoldalas USB-A” töltő porttal (double-sided USB-A charging port), amely eredményeképpen a töltőkábelt mindkét esetben anélkül lehet a hordozható akkumulátorhoz csatlakoztatni, hogy ügyelni kellene a töltőkábel irányára (mindegy, melyik fele van felül). A powerbank Micro USB porton keresztül is csatlakoztatható az áramforráshoz. Választható rezgő vagy hang üzemmód: A két jelzési mód között egyszerűen, egyetlen gombnyomással lehet váltani.

Műszaki jellemzők:
Akkumulátor típusa: Lithium-polymer
Akkumulátor kapacitás: 10,000mAh @ 3.7V
Tápbemenet: USB-C: 5V 2A / 9V 2A USB Micro-B: 5V 2A / 9V 2A
Tápkimenet: USB-C: 5V 3A / 9V 2A / 12V 1.5A (18W Max.) USB-A: 5V 3A / 9V 2A / 12V 1.5A (18W Max.)
Total: 18W Max.
Méret: 135mm x 70mm x 15mm

A powerbank tagi kedvezményes ára: 31153 Ft.

A termékek a bolt.mvgyosz.hu oldalon keresztül is megvásárolhatóak. Eredményes és gyors töltődést kívánok!

Dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető