Az év utolsó hónapjában is érdemes körülnézni az MVGYOSZ Segédeszközboltjának egyre népszerűbb webáruházában, hiszen a decemberi újdonságok között számos olyan terméket találhatunk, ami hasznos karácsonyi ajándék lehet szeretteinknek.

Az ünnepi sütés-főzés közben jó szolgálatot tehet a mikuláspiros kétujjas konyhai szilikonkesztyű, amellyel biztonságban foghatjuk meg a bejglivel, mézeskaláccsal vagy más finomsággal telt forró tepsit vagy akár a karácsonyi halászlét tartalmazó fazekat.

Az ünnepi hangulathoz cédrus illatot varázsolhatunk otthonunkba a zárható üvegtetővel ellátott illatmécsessel, amely akár 22-24 órán keresztül is képes égni.

Karácsony közeledtével természetesen a társasjátékokból sincs hiány az oldalon, keresse a matematikai készségeket igénylő Shut the box, a kombinációs gondolkodást fejlesztő Neutron társasjátékot vagy a blöffölős játékokat kedvelők körében igen népszerű, ámbár bizarr nevű Csótánypárbaj társasjátékot. Mindhárom fából készült játék az MVGYOSZ egyedi fejlesztésű terméke.

Az újdonságok között még számos minőségi nagyítót is találhatunk: van köztük összecsukható, szemüvegre szerelhető, kézi állványos, nyakba akasztható vagy lapnagyító, amely hasznos és praktikus ajándék lehet látássérült családtagja vagy ismerőse számára. A választékban találhatunk olcsóbb és drágább terméket is, így mindenki a saját pénztárcájához szabottan tudja a legmegfelelőbb terméket kiválasztani.

Azoknak, akik már a jövő évre készülnek és egyedi naptár beszerzésén törik a fejüket, ajánljuk – a kizárólag az MVGYOSZ webáruházában megvásárolható – 2022. évi vakvezetőkutyás naptárunkat, amelynek különlegessége, hogy az MVGYOSZ vakvezetőkutyái Budapest híres épületei és látványosságai előtt mutatják meg szépségüket. A város ismert turistahelyszínei, egy Duna-parti látkép, a Halászbástya vagy éppen a Vajdahunyad vára a szokásosnál is szebb látványt nyújt a csokibarna és fekete vakvezetőkutyák jelenlétében. A naptár 17,5 cm X 12,5 cm méretben készült, lapjait havonta más és más fotó díszíti. A kontrasztos, nagybetűs naptár táblázatszerű mezőibe név- vagy születésnapot is rögzíthetünk.

A kínálatban szereplő másik új adománygyűjtő termékünkkel szemüveges rokonait, barátait lepheti meg. A kis méretre összehajtható, igen puha tapintású szemüvegtörlőn az MVGYOSZ Vakvezetőkutya-kiképző Központja által kiképzett délceg vakvezetőkutya és egy néhány napos vakvezető-jelölt labrador kölyök látható. A vásárlók mindkét fenti adománygyűjtő termék megvásárlásával az MVGYOSZ vakvezetőkutya-kiképző tevékenységét támogatják.

Felhívjuk a figyelmet, hogy december 3-án éjfélig a felsoroltakat – a webáruházban található más termékekkel együtt – Black Friday kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Termék megnevezése,     Cikkszáma,      Black Friday tagi ár,   Akció utáni tagi ár
Szilikon kesztyű,              cikkszám:2400            Ár: 1789 Ft                      2237 Ft
Cédrus illatú mécses,      cikkszám: 2095           Ár: 556 Ft                        694 Ft
Shut the box játék            cikkszám: 320503       Ár: 6800Ft                    8500 Ft
Neutron játék                    cikkszám: 320505      Ár: 4000 Ft                   5000 Ft
Csótánypárbaj játék         cikkszám: 320504      Ár: 3200 Ft                   4000 Ft
Vakvezetőkutyás naptár cikkszám: 800007      Ár: 400 Ft                        500 Ft
Szemüvegtörlő                 cikkszám: 800008      Ár: 400 Ft                        500 Ft

Kérjük, hogy a termékeket és a cikkben jelzett nagyítók részletes fogyasztói árait keresse az újdonságokat bemutató oldalunkon.
A webáruház teljes kínálatát a https://bolt.mvgyosz.hu/ webcímen találja.

Javasoljuk, hogy a kiválasztott termékeket tartalmazó rendelést minél hamarabb véglegesítse és küldje el a webáruház felületén, mivel az elmúlt évek tapasztalatai és a vásárlók visszajelzései azt mutatják, hogy a december 13-ig megrendelt termékek még megérkeznek az ünnepre. Reményeink szerint ez idén is így lesz.

Eredményes válogatást és jó vásárlást kívánunk!

Hegedűs Katalin
kommunikációs munkatárs