A Magyar Telekom régi Helló Holnap lakossági mobil díjcsomagjai 2023 márciusától megújult szolgáltatással állnak az MVGYOSZ arcképes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjainak rendelkezésére, igazodva a megváltozott felhasználói igényekhez.

A megújult díjcsomagokat azok a látássérült magánszemélyek vehetik igénybe, akik tagsági jogviszonnyal rendelkeznek az MVGYOSZ huszonegy tagegyesületeinek egyikében, és ezt érvényes tagsági igazolványuk felmutatásával tudják igazolni.

Hangsúlyozzuk, ez a díjcsomag nem azonos az egyes tagegyesületek által nyújtott kedvezményes dolgozói flottákkal. A megújult lakossági díjcsomag esetében az érintett személy mobilszáma az érintett személy tulajdonában marad, nem kell azt átadnia a tagegyesületnek.

A díjcsomagokat kizárólag Telekom üzletekben lehet igényelni. Egy felhasználó legfeljebb öt előfizetést köthet. Van lehetőség számhordozással csatlakozni a díjcsomaghoz, és ha az érintett felhasználónak van otthoni Magenta előfizetése, a kedvezményes díjcsomag bevonható a Magenta előfizetések körébe.

A díjcsomag pontos feltételeit MVGYOSZ törzsszámának megadása után e-mail útján küldjük ki az Egységes Tagnyilvántartóban rögzített e-mail címére. A tájékoztatót itt tudja igényelni.

A flotta zártkörűsége miatt a Telekom munkatársai csak személyesen, egy Telekom üzlet felkeresése alkalmával tudnak önnek további tájékoztatást nyújtani.

Dr. Velegi Dorottya
mb. szakmai vezető