Húsvéti ajándékként három új alkalmazást tartalmazó frissítés érkezik a BlindShell Classic 2 típusú okostelefonokra. A frissítések 2023. április 6-tól érhetőek el.

Már megszokott, hogy a magyarul beszélő okostelefon, a BlindShell fejlesztője az ünnepek közeledtével mindig valami aprósággal lepi meg a felhasználókat. A mostani fejlesztésbe egyrészt szórakozást támogató alkalmazások, másrészt egy kényelmi funkció is bekerült.

SPOTIFY
Az alkalmazás lehetővé teszi a Spotify szolgáltatás keretében elérhető zenék streamelését, lejátszási listák és előadók böngészését, valamint felhasználói zenei gyűjtemények kezelését. Az alkalmazás használatához Spotify előfizetés szükséges!

AMŐBA (Tic-Tac-Toe)
A klasszikus, magyarul amőbaként ismert játék. A stratégiai játék játszható a BlindShell ellen vagy akár ugyanazon a telefonon más játékossal szemben, személyre szabható méretű táblával.

GPS PONTOK
A GPS pontok alkalmazás használatával információkhoz juthat az aktuális tartózkodási helyéről, kedvenc helyeket menthet el és útbaigazítást kaphat ezek eléréséhez.

Minden kedves felhasználónknak kellemes ünnepeket kívánunk!

Dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető