A vártnál is nagyobbnak bizonyult az igény a Fény Alapítvány által térítésmentesen felajánlott maszkok iránt. Az adományozó a már felvett megrendeléseket igyekszik mielőbb teljesíteni, a további igények tekintetében pedig türelmet kérnek.

 

Várakozáson felüli számban érkezett igény a Fény Alapítványhoz a látássérült személyek számára felajánlott ingyenes szájmaszkok iránt. Az alapítvány önkéntesei az elmúlt napokban több száz egyéni és szervezeti megrendelést vettek fel, és mostanra szintén több száz maszkot juttattak el az igénylőkhöz. A megrendelések teljesítése minden kapacitásukat leköti, illetve a készleteik feltöltése is időt igényel.

A Fény Alapítvány képviselője ezért azt kéri, hogy az igénylők legyenek türelemmel. A már felvett megrendeléseket igyekeznek folyamatosan teljesíteni, azonban további igényeket a következő napokban nem tudnak fogadni. Az alapítvány képviselője jelezni fogja, ha ismét módjukban áll felvenni a maszkokra vonatkozó igényeket, amiről természetesen azonnal tájékoztatást adunk.

Megértésüket és türelmüket kérjük és köszönjük.