Az MVGYOSZ segédeszközboltjában többféle olyan termék közül választhat, ami nemcsak kutyusának szerez örömet, de a gazdi kényelmét és biztonságát is szolgálja.

 

A látássérült emberek egy jelentős része vakvezetőkutyával közlekedik. A közös munkán túl a gazdiknak foglalkozniuk kell a kutya egészségével, minden nap ki kell őket mozgatni, fésülni szükséges őket vedlés alkalmával akár naponta többször is, és a rendszeres közös játék is elengedhetetlenül fontos, főleg a kutyus szempontjából. Az MVGYOSZ segédeszközboltjában az alapfelszereléseken túl, mint a póráz, nyakörv, pergőcsengő, többféle hasznos és a szabadidő eltöltését segítő termék közül is lehet választani, ami nélkülözhetetlen a kutya-gazda páros gördülékeny együttéléséhez.

Jutalomfalat Bosch Goodies Dental, 450 g, 925 Ft

A termék műanyag dobozos kiszerelésben kapható, a csomag csont alakú, kis méretű, keksz jellegű falatkákat tartalmaz.

Kutyajáték, Hunter fogtisztító, súlyzó alakú, 18 cm, 1185 Ft

A játék gumiból van, több féle mélyedéssel, amely segíti a kutya fogának tisztulását rágás során.

Kutyakefe gereblye forgófogazatú, 1555 Ft

A kefe fém, forgó fogazatú, műanyag nyelű. A kutyaszőr könnyen kiszedhető a fogak közül, jól tisztítható.

Kutyakulacs utazáshoz 0,7 L, 1050 Ft

A biztonságosan záródó, kihajtható itatótálkával egybeépített  műanyag kulacs nadrágra akasztható karabinerrel is rendelkezik.

Evést lassító műanyag kutyatál 1,5 L, 1780 Ft

Többféle színben kapható a gyors evést lassító kutyatál. A tálban három henger alakú akadály gátolja a kutyát abban, hogy mélyen a tál aljáig belehabzsolhasson az ételbe. Ezáltal kénytelen kisebb adagokat felszedni, így az evés időtartama meghosszabbodik, a rágásra szánt idő megnő. Alacsony súlypontú kialakításának köszönhetően nem borul fel.

Vásárláshoz kérjen időpontot az MVGYOSZ elérhetőségei egyikén. A bolt Budapesten a Thököly út 105. szám alatt, a második emeleten található. Baráth Bernadett és Balogh Tamás minden kedden, csütörtökön és pénteken várja Önöket. A boltban bankkártyával is lehet fizetni!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető