Miért venne meg egy terméket teljes áron, ha 20%-kal olcsóbban is hozzájuthat, és még ki sem kell otthonról mozdulnia? A segédeszközbolt rendszeres vásárlói már tudják, hogy a közismert „fekete péntek” a szövetség webáruházában is a megtakarítás napja. Böngésszen termékeink között, gyűjtse az ötleteket, rendeljen, és takarítsa meg akár egy másik termék árát!

Lassan már fél évszázada annak, hogy az Egyesült Államokból hódító útjára indult a Black Friday kezdeményezés, amikor a boltok különleges akciókkal csábítják vásárlásra az érdeklődőket a karácsonyi szezon nyitányaként. A kedvezményes időszakban az áruházak zsúfolásig megtelnek, az utakon dugók alakulnak ki, parkolóhelyet pedig szinte sehol nem találni.

A stresszes helyzeteket nagymértékben enyhíti, hogy az utóbbi évtizedben megnőtt az online vásárolható termékek köre, így mindenki elérheti a kedvezményeket, akkor is, ha otthon – a fotelben üldögélve – tölti meg a bevásárlókosarat.

Az MVGYOSZ webáruháza az előző évekhez hasonlóan idén is különleges ajánlattal készül a fekete péntekre, sőt nálunk fekete csütörtök is lesz.
Vásároljon 2022. november 24-én nulla óra egy perctől november 25-én éjfélig, és takarítsa meg az ár egyötödét!

A 20%-os kedvezmény a tagoknak és a közületeknek is egyaránt igénybe vehető, ugyanakkor felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy a kedvezmény más akcióval nem vonható össze, így a 2022 augusztusában bevezetett 75 %-os fehérbot-vásárlási támogatással, illetve a BlindShell 2 kedvezménnyel sem!

A Black Friday ajánlat kizárólag az online rendelésre vonatkozik, személyesen ezen a két napon nem lehet vásárolni.

Természetesen a nyomógombos okostelefont kedvelők sem maradnak ki az év végi meglepetésből, a fejlesztők és a forgalmazó különleges BlindShell karácsonyi akcióval készülnek, melynek részleteiről később számolunk be.

Jó böngészést és vásárlást kívánunk!

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető