Egyre népszerűbb az MVGYOSZ által honosított BlindShell Classic 2-es nyomógombos okostelefon, amelyhez már kiegészítők is elérhetők az MVGYOSZ segédeszközboltjában.

A szilikon anyagú tokok – egyszerűségüknek köszönhetően – nagyon kedveltek a mobiltelefont kiegészítő termékek között. Könnyű, rugalmas, egyszerűen tisztán tartható és jól illeszkedik a készülékhez, de a legfontosabb szempont, hogy stabilabb fogást és kellő biztonságot nyújtson a kezeléshez. Jó hír, hogy a webáruházban már a BlindShell Classic 2-es telefonhoz is megvásárolható a szilikontok 7620 Ft-os tagi kedvezményes áron.

A telefonhoz párosítható csipogók pedig segítenek megtalálni olyan személyes tárgyakat, mint például kulcs, táska, pénztárca, kabát, stb. Egyszerűen rögzítse a csipogót az adott tárgyhoz és szükség esetén csengesse meg BlindShell telefonja segítségével! Ehhez a funkcióhoz rendelkezni kell magával a “csipogó” eszközzel, melyet plusz tartozékként szintén a segédeszközboltban tud megvásárolni. A csipogó tagi kedvezményes ára: 15240 Ft.

A BlindShell Classic 2-es készülék fekete és piros színben is megvásárolható az MVGYOSZ webáruházában.

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető