Karácsony közeledtével sokat törjük a fejünket, hogy mit ajándékozzunk szeretteinknek. Ez az időszak az ajándékozás mellett a segítő szándékról, az adakozásról és a támogatásról is szól. Az MVGYOSZ segédeszközboltjában több olyan termék érhető el, amivel örömet szerezhet szeretteinek, miközben a megvásárlásával nemes ügyet támogat.

Nézzen körül a bolt.mvgyosz.hu oldalon, ahol az adománygyűjtő termékek között vakvezetőkutyás bögrét, baseball sapkát, pólót, kulcstartót, szemüvegtörlőt, 2023-as naptárat, bevásárlószatyrot is talál, de a népszerű plüss vezetőkutyusok is várják új gazdijukat!

K. Kormos Noémi Roxy kutya naplója című könyv egy kedves kutyusról szól, aki izgalmas kalandokba keveredik kétlábú és négylábú társaival. A könyv megvásárlásával az MVGYOSZ vakvezetőkutya-képzési tevékenységét támogatja. A kutyanapló tagi kedvezményes ára 4990 Ft.

Hasonlóan jó választás Loványi Eszter Kuku és barátai című mesekönyve, amelyben a segítőkutyusok mindennapi életébe nyerünk betekintést. A könyvben Borssal is találkozhatunk, aki az MVGYOSZ vakvezetőkutyusaként meséli el történeteit. A mesekönyv tagi kedvezményes ára 3601 Ft.

Szintén nívós ajándék A fény az időben – vak és gyengénlátó írók antológiája síkírású könyv, amit ez év októberében mutatott be a nagyközönség részére az MVGYOSZ. A gyönyörűen kivitelezett könyvben az ünnepekhez méltóan szép és elgondolkodtató műveket olvashatunk, legjobb választás azoknak a szeretteinknek, akik szeretik a verseket és a prózai műveket. A tagi kedvezményes ára 5000 Ft.

A gazdag kínálata ellenére is előfordulhat, hogy nem tud dönteni, hogy a termékek közül minek örülnének szerettei. Vásároljon utalványt, melyet a megajándékozott ismerősei 2023 decemberéig le tudnak vásárolni az MVGYOSZ segédeszközboltjában! Az utalványok 5000 és 10.000 Ft-os értékben érhetőek el a boltban.

Nézzen körül a webáruházban, bolt.mvgyosz.hu, és ne feledje, november 24-én és 25-én 20%-os kedvezménnyel tudja megvásárolni a termékeket! A Black Friday akciónkról itt olvashat részletesen.

Kellemes vásárlást kívánok!

dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető