Ki van a vonal végén? Nem, nem a Kapcsoltam játékot elevenítjük fel, de valóban időutazásra hívjuk a játékos kedvű olvasókat, hallgatókat.

Tíz héten keresztül az MVGYOSZ YouTube-csatornáján követhetik a Hangról hangra – Retró kvízt, melyet a szövetség hangarchívumának felvételeiből állítottunk össze.

Sok egyéb mellett régen hallott személyek hangját, egy esemény nevét vagy éppen egy mű címét keressünk.

Tíz héten keresztül, péntekenként heti egy feladványt teszünk közzé az MVGYOSZ YouTube-csatornáján. A helyes megfejtéseket az info@mvgyosz.hu címre kell megküldeni csütörtök éjfélig, természeten a tárgyheti játékhirdetést követő csütörtök az irányadó határidő. Pénteken a feladványt cseréljük a YouTube-on, így az előző heti megfejtést már nem tudjuk elfogadni.

Azok, akik mind a tíz feladványt sikerrel oldják meg, vásárlási utalványt nyerhetnek. A nyereménykeret 100.000 Ft, amelyet annyi részre osztunk, ahányan 10 helyes választ adnak.

5000 forintnál kevesebbet azonban még így sem nyerhet a minden feladványra jól válaszoló játékos, mert amennyiben 5000 Ft-nál kisebb összeg jutna egy nyertesre, mert húsznál több helyes válasz érkezik minden feladványra, akkor 5000 Ft-nál megáll a minimumösszeg.

A feladványok megfejtését a következő heti hanganyag feltöltésekor tesszük közzé.

Mire lesz szükség a játék során?

Internet
Fejhallgató vagy hangszóró
Játékos kedv
Figyelem
Emlékezőtehetség
Precíz válaszadás
A játékos nevére és e-mail címére

Első heti feladványunk:

Ki mondja az elhangzó verset?

Kérjük, minden e-mailben küldött megfejtés végére írja oda a nevét, valamint azt, hogy melyik városból jártszik, illetve kérjük, hogy tüntesse fel az e-mail címét és a telefonszámát, amelyen értesíthetjük a nyereményátvételről.

Játsszunk együtt! Idézzük fel közösen hangról hangra az MVGYOSZ emlékezetes pillanatait!

Tovább a feladványhoz a YouTube-csatornára: https://www.youtube.com/watch?v=yjXylWxEEEo