Régóta követi az MVGYOSZ történetét? Sok információval rendelkezik a szövetség Hermina úti székházáról? Érdekli az építészet? Ha három igennel válaszolt, javasoljuk, hogy tudását mérje le az október 13-án indult Székház-kvízen, amelyen értékes nyereményekkel gazdagodhat.

Rendszeres olvasóink már megszokhatták, hogy a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége a jeles ünnepek előtt kvízjátékokat indít. Az elmúlt években többek között hangoskönyvekről és a könyvtár történetéről, a Távszem szolgáltatásról vagy éppen a vakvezetőkutyákkal kapcsolatos tudásukról adhattak számot a játékos kedvű olvasók.

A közelgő székházátadásra hangolódva az idei fehérbot napi rendezvényen, október 13-án kerekasztal-beszélgetést szervezett a szövetség a székházberuházásról a tervezésben és kivitelezésben résztvevő szakemberek bevonásával.

Az interaktív beszélgetésen jelentette be dr. Nagyné Berke Mónika szolgáltatásvezető az új kvízjátékot, melynek témája a szövetség Hermina úti székházához kapcsolódik.

Hét héten keresztül, péntekenként heti egy feladványt teszünk közzé az MVGYOSZ hírlevelében. A helyes megfejtéseket következő héten, csütörtök éjfélig kell megküldeni az info@mvgyosz.hu címre.

Sorozatindító feladványunk így hangzik: Milyen stílusban épült az MVGYOSZ székhelye, a Sipeki-villa?

Az első feladvány beküldési határideje: 2023. október 19. (csütörtök) éjfél.

Azok, akik mind a hét kérdésre helyes választ adnak, 10.000 Ft-os vásárlási utalványt nyernek, amelyet az MVGYOSZ segédeszközboltjában tudnak levásárolni 2024-ben.

Jó versengést kívánunk!

Hegedűs Katalin
kommunikációs munkatárs