Az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány Gépház című informatikai magazinműsorának adásait több módon is vissza lehet hallgatni.

A Gépház műsor minden pénteken 20:00 órától hallható az online hallgatható Hobby Rádióban. A műsor főtámogatója 2021-től az MVGYOSZ. Az eltelt egy hónap alatt a három műsorvezető több érdekes, a szövetség szolgáltatásait érintő témával is foglalkozott. Természetesen olyan informatikai témákról, egyéb szolgáltatásokról is szó esett, amelyek érdeklődésre tartanak számot a látássérült hallgatók körében. Bemutatásra került a BlindShell magyarul beszélő, nyomógombos telefon, a hangoskonyvtar.mvgyosz.hu online könyvtár, a messenger felülete, a Lapról Hangra hangosújság.

A műsorvezetők a következő hónapokban is sok érdekes és hasznos témával készülnek, melyeket érdemes lesz figyelemmel kísérni. Amennyiben nem tudja péntekenként meghallgatni az adást, és a vasárnapi ismétlésről is lemarad, akkor sem kell aggódnia, mivel több csatornán is vissza lehet hallgatni az adásokat. Minden héten felkerül a legújabb adás a gephaz.hobbyradio.hu oldalra, ahol meg lehet hallgatni, de az okostelefonokon elérhető podcast csatornán is megtalálhatók a Gépház műsorai.

Köszönjük, hogy hétről hétre velünk tart, és hallgatja a műsort!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető