A BlindShell Classic 2 nyomógombos okostelefon 2022. október 3-án régen várt funkciókkal, valamint új frissítéssel gazdagodik. Reményeink szerint mindezek jobb felhasználói élményt eredményeznek, mivel a funkciók többségét maguk a felhasználók kérték.

Lássuk, milyen újdonságokat ígér a népszerű készülék!

1. E-mail alkalmazás
HTML formátumú üzenetek könnyebben olvashatóak, javult az üzenetek HTML formátumú részeinek és mellékletinek internetböngészőben való megnyithatósága és a Google Worklspace fiókok támogatása.

2. Internetrádió
Az Internetrádió alkalmazással ezentúl az összes állomás között böngészhetünk, nem csak a 100 legnépszerűbb adó között.

3. Ellenőrzőlista
Az Ellenőrzőlista alkalmazás személyre szabott, egyedi ellenőrzőlisták létrehozását teszi lehetővé, mint például bevásárló listák, a teendők listája vagy egyéb ellenőrző listák.

4. Kártyarendszerező
A Kártyarendszerező alkalmazás lehetővé teszi az üzletek által kibocsájtott törzsvásárlói és kedvezménykártyák, tagsági kártyák vagy bármilyen egyéb, vonalkódos kártya tárolását.

5. Fényérzékelő
A Fényérzékelő alkalmazás tájékoztat a helyiség megvilágításának állapotáról, a mesterséges világítás ki- vagy bekapcsolt állapotáról.

A kifejezetten vak és gyengénlátó felhasználók számára fejlesztett nyomógombos, magyarul beszélő mobiltelefon piros és fekete színben,  75000 Ft-ért érhető el a tagság számára az MVGYOSZ webáruházában.

Dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető