Hús, virsli, sajt vagy éppen cukkini van otthon? Netán felfűztünk egy saslikot? A grillszezonban az a jó, hogy bármit grillezhetünk, a zöldség legalább olyan finom lesz roppanósra sütve, mint a titkos pácrecept alapján készült sült tarja vagy csirkeszárny. Az MVGYOSZ webáruháza erre az időszakra is kínál termékeket.

A grillezés mindamellett, hogy gasztronómiai és közösségi élmény is, igencsak épít az egyéni kompetenciákra.

Vannak a gyorspucolók, ők azok, akik egy kupac burgonyával is megbirkóznak annyi idő alatt, míg mások az első darabot farigcsálják. A hússzeletelés mesterei esküsznek kedvenc késükre, másnak oda se adják, saját kezűleg élezik, mert számukra nélkülözhetetlen fegyver a grillcsatában, amivel nyersen vagy sült formájában megfelelő méretűre tudják szabdalni a gondosan előkészített húst. A salátakészítés olimpikonjai az „ami van itthon, abból lesz saláta” elve mentén a megszokott alapanyagokon kívül képesek akár pirított magvakkal, gyümölccsel vagy sült szalonnával megbolondítani a grill ételek mellé tálalt kedvenc ételüket.

Grillezzünk bárhol, s bármit, a sütés-főzés egyéni praktikáinak sikeréhez nagyban hozzájárulnak az eszközök is. Egy a szokásosnál nagyobb méretű, az ujjaknál és a tenyérnél szilikon réteggel ellátott edényfogó kesztyű vagy a megfelelően választott húsfogó csipesz megvédheti kezünket sütés és bográcsozás közben a forróságtól. A rozsdamentes acél hússzeletelővel pedig bárki egyforma szeleteket vághat a kész pecsenyéből, hiszen a hús befogására szolgáló fém tüskék biztonságos vágást segítő nyélben végződnek.

Ha attól félünk, hogy napszúrást kapunk, bátran vegyük fel az MVGYOSZ felirattal ellátott, 100% pamutból készült, fehér, állítható méretű baseball sapkát a kerti főzéshez, horgászáshoz vagy a grillezést követő sétához!

Ajánlott termékek (cikkszám, eszköz megnevezése, tagi bruttó ár):
2380: Húsfogó csipesz, 27,5 cm: 627 Ft
2361: Tasaklezáró/adagoló: 229 Ft
2098: Hússzeletelő: 1045 Ft
2336: Mércés kancsó gyengénlátóknak, 0,5 L : 865 Ft
2364: Hámozó, egyenes, műanyag: 309 Ft
2145: Rugós süteményforma, linzerhez, mézeskalácshoz: 380 Ft
2067: Edényfogó kesztyű, textil, XL: 1280 Ft
960103: Baseball sapka, fehér, MVGYOSZ logóval ellátva: 1500 Ft

Az MVGYOSZ webáruházának teljes kínálatát a https://bolt.mvgyosz.hu/ oldalon találják.
Jó böngészést kívánunk!

Hegedűs Katalin
kommunikációs munkatárs