Az MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazás iOS rendszeren újabb kényelmi funkciókkal bővült.

 

A két éve elérhető MVGYOSZ Hangoskönyvtára alkalmazást folyamatosan frissítjük, egyre több olyan funkciót teszünk elérhetővé, mely az alkalmazás minél hatékonyabb és kényelmesebb használhatóságát segíti. Az eltelt két év alatt több mint háromezer könyv vált elérhetővé az alkalmazáson keresztül. Van olyan kategória, mely több mint négyszáz könyvet tartalmaz. Ez a szám a közeljövőben tovább fog bővülni. Így a mostani frissítést követően már könnyebben navigálhatunk a művek között, hiszen a szakaszindex segítségével gyorsan mozoghatunk a könyvek között, de aki a címsoros keresést részesíti előnyben, nekik is elérhetővé vált az ABC betűin való címsoros lépkedés.

Egyéb hasznos funkció is elérhetővé vált, azon művek esetében, melyek felnőtt tartalommal bírnak, az alkalmazás a könyv letöltése előtt rákérdez, hogy a felhasználó biztosan elmúlt-e már 18 éves. Ezt egyszer kell jóváhagyni, a legközelebbi felnőtt tartalmú könyv letöltése során már nem fog rákérdezni.

Javítottunk a könyvek sorba rendezésén is, most már a sorozatok részeit sorrendben mutatja az alkalmazás. Köszönjük az 1060 felhasználónak, hogy rendszeresen olvasnak, büszkék vagyunk arra, hogy a 2018-as indulás óta közel ötvenezer alkalommal töltöttek le könyvet az alkalmazáson keresztül.

Jó olvasást kívánunk!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető