Újabb epizódokkal bővült a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége hivatalos podcast-csatornája. A frissen felkerült beszélgetések között önkéntes felolvasókkal és vakvezetőkutyával közlekedő látássérült személyekkel készített interjúk is elérhetőek.

Már meghallgatható a városligeti Vakok Kertjében megrendezett május 7-i önkéntes felolvasó találkozón készült riport, mely esemény a szövetség és a Bodor Tibor Kulturális Egyesület (BTKE) közös szervezésében valósult meg. A műsorban a BTKE elnöke, Puskás Kata Szidónia és az egyesület önkéntes felolvasói személyes motivációikat és az eddigi találkozók tapasztalatait osztják meg a hallgatókkal.

Ugyancsak a csatorna kínálatát gazdagítja a 2022. április 23-án megtartott utógondozási napon készített összeállítás, melyben az MVGYOSZ csepeli Vakvezetőkutya-kiképző Központjában vakvezetőkutyával közlekedő látássérült gazdik mesélnek tapasztalataikról, kutyás élményeikről.

Az MVGYOSZ podcast-csatornája elérhető a legnépszerűbb podcast-applikációkban, úgy, mint a Spotify asztali és mobilos verziójában, valamint az Apple podcast-en is, tehát iPhone és iPad készülékek podcast-menüjéből közvetlenül.

Link: https://open.spotify.com/show/5mPcXYsLA90g45SNLQkU3S?si=fnbNyeDgQ1GQdWBcg5vYFw&utm_source=copy-link

Kellemes kikapcsolódást kívánok!

Ruzsa Viktor,
az MVGYOSZ kommunikációs referense