Az MVGYOSZ elnöksége szeptember 2-án megtartott ülésén döntött a szövetség sajtótermékeinek jövő évi megjelentetéséről. Az újságok továbbra is a megszokott formátumokban, változatlan árakon fizethetők elő.

 

Az MVGYOSZ 2021-ben is megjelenteti hivatalos lapját, az 1938 óta havilapként kiadott Vakok Világát, illetve továbbra is elérhető a rádió- és televízióműsor pontírásos formában.

A folyóiratok és az előfizetési díjak az alábbiak:

– Vakok Világa sík 4620 Ft

– Vakok Világa Braille: 4095 Ft

– Vakok Világa elektronikus 1890 Ft

– Vakok Világa hangos (mp3) 1890 Ft

– RTV Braille 6285 Ft

Az MVGYOSZ tagegyesületeinek tagjai a sajtótermékekre legegyszerűbben a megyei egyesületeknél fizethetnek elő 2020. november végéig. A részletekről, kérjük, érdeklődjenek a tagegyesületek ügyfélszolgálatain!

Azon látássérült személyek, akik nem tagjai egyik MVGYOSZ tagegyesületnek sem, előfizethetnek a szövetség sajtótermékeire a Thököly út 105. sz. alatt található pénztárban is. Kérjük, a helyszíni előfizetéshez mindenképpen egyeztessenek időpontot az MVGYOSZ ügyfélszolgálatán, a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeken!

Az előfizetési díj teljesítése történhet átutalással, készpénzes befizetéssel csekken vagy bankszámlára is. A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének számlaszáma, melyet a MagNet Banknál vezet: 16200106-00066354.

Banki átutalás vagy csekkes befizetés esetén kérjük, hogy a közleménybe mindenképpen írják bele az előfizetni kívánt újság elnevezését és a választott formátumot. A Vakok Világa elektronikus formátumának előfizetése esetén szintén a közleménybe kérjük beírni azt az e-mail címet is, ahová az elektronikus újság megküldését kérik.

Jó olvasást kívánunk!