A Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége 75%-os kedvezményt ad minden évben egy alkalommal a segédeszközboltjában kapható fehérbotok vásárlásához. Ahhoz azonban, hogy a kedvezmény érvényesíthető legyen, kérjük, figyeljen az alábbiakra.

Az MVGYOSZ elnöksége szeptember 1-től döntött úgy, hogy minden évben egy alkalommal 75%-os fehérbot vásárlási kedvezményt ad minden olyan látássérült személy számára, aki érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkezik valamely tagegyesületnél. Erről az alábbi cikkben adtuk tájékoztatást:
https://www.mvgyosz.hu/hirek-hu/arzuhanas/ 

Az eltelt pár hét alatt azt tapasztaltuk, hogy többen nem vették figyelembe azt a kérésünket, hogy a webáruházon keresztül történő fehérbot vásárlás során mindig átutalásos fizetési módot válasszanak, és várják meg a kiállított számlát, amit a munkatársunk küld meg.

Amennyiben bankkártyával, vagy a számla kiküldését megelőzően átutalással egyenlítik ki a vásárlás összegét, úgy utólag nem áll módunkban érvényesíteni a 75%-os kedvezményt. Ennek kizárólag adminisztrációs oka van, de betartása feltétlenül szükséges.

Ismételten kérjük a kedves vásárlókat, hogy ha igénybe szeretnék venni a kedvezményes fehérbot vásárlást, akkor várják meg a munkatárs által kiállított számlát, és ezt követően egyenlítsék ki a vásárlás összegét. Utólag nem áll módunkban visszatéríteni a kedvezmény összegét.

Megértésüket köszönjük!

Dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető