Az MVGYOSZ webáruháza is csatlakozik a világszerte közkedvelt Black Friday-hez, azaz Fekete Péntekhez, amikor  egy napig akciósan lehet  megvásárolni a termékeket.

 

A világ sok országában minden évben nagyon várt Black Friday, azaz Fekete Péntek alkalmával az online áruházak vonzó akciókkal, kedvező vásárlási feltételekkel várják a vásárlókat. Idén az MVGYOSZ is csatlakozik ehhez a kezdeményezéshez, és jelentős kedvezményt ad a webáruházon keresztül leadott rendelésekre a készlet erejéig!

Az MVGYOSZ webáruházában 2020. november 27-én pénteken 0:00 és 24:00 óra között leadott megrendeléseket 30%-kal kedvezőbb áron kapják a vásárlók! A kedvezmény minden termékre vonatkozik, amelyet a webáruházon keresztül vásárolnak meg az MVGYOSZ tagegyesületeinél érvényes tagsági jogviszonnyal rendelkező tagok.

A törzsszám + e-mail cím megadását követően, mely adatok megadása a beazonosításhoz és a kedvezmény érvényesítéséhez szükséges, a webáruházban kétféle fizetésmód közül választhat: bankártyás fizetés esetén a rendszer azonnal levonja a kártyájáról a fizetendő összeget, amely már tartalmazza a 30%-os kedvezményt. Átutalásos fizetés esetén kérjük, hogy várja meg, amíg munkatársunk megküldi e-mailben az átutaláshoz szükséges számlát. Amennyiben a megrendelést pénteken 13:00 óra után adja le, úgy a számlát a következő munkanapon fogjuk kiállítani és megküldeni a vásárlók részére. A kedvezmény természetesen ez esetben is jár.

Ráadásul azok között, akik a fekete pénteken érvényes rendelést adnak le, kisorsolunk 3 db 5000 Ft értékű vásárlási utalványt is, amit a későbbiekben a segédeszközboltban vásárolhatnak le.

A webáruház a bolt.mvgyosz.hu oldalon érhető el.

A kedvezményes vásárlást a személyi jövedelem adó 1%-ából felajánlott összegből finanszírozzuk.

Jó vásárlást kívánunk!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető