Szeretne bekukkantani a nemzetközi filmipar kulisszái mögé? Látássérültként is szívesen jár moziba és érdekli a filmgyártás világa? A Korda Filmpark programjain mostantól jelentős kedvezménnyel vehet részt.

 

Együttműködési megállapodást írt alá az MVGYOSZ elnöke a Korda Filmpark Kft.-vel. Az együttműködés keretében a Korda Filmpark kedvezményes belépési lehetőséget biztosít az MVGYOSZ és tagegyesületeinek tagjai számára, emellett az együttműködő felek folyamatosan közösen dolgoznak azon, hogy a Korda Filmpark programjai és szolgáltatásai a látássérült embereknek is egyenlő eséllyel hozzáférhetőek legyenek.

A Korda Filmpark céges és iskoláknak szóló programjai mellett számos lehetőséget kínál magánszemélyeknek, családoknak, baráti társaságoknak is a filmgyártás kulisszatitkainak megismerésére. A parkba az MVGYOSZ arcképes igazolványának bemutatásával a látássérült személyek és egy fő felnőtt kísérőjük kedvezményes jegyet válthatnak 1000 Ft/fő áron.

A Korda Filmpark Látogatóközpontja bennfentes ismereteket nyújt arról, hogyan készül el egy nemzetközi filmes szuperprodukció, miközben játékos élményeken keresztül enged betekintést a nemzetközi filmipar rejtelmeibe. Egy két és fél órás vezetett élménytúra során a látogatók részesei lehetnek a nemzetközi és magyar filmgyártás modern gyakorlatának, interaktív installációkon keresztül megismerhetik a filmkészítés legfontosabb állomásait, valamint kedvükre sétálhatnak és fotózhatnak az életnagyságú díszletvárosban. Az interaktív élménytúrával a stábtagok érdekes munkáját kívánják alaposabban megismertetni a filmbarát látogatókkal.

A Korda Filmpark programjairól és szolgáltatásairól további részleteket a kordafilmpark.hu honlapon olvashatnak.