A koronavírus továbbra is jelentős hatást gyakorol a mindennapjainkra, egészségünk megőrzéséért azonban mi magunk is sokat tehetünk. Az MVGYOSZ segédeszközboltja többféle terméket is kínál, melyekkel minimálisra csökkenthető a megfertőződés veszélye.

 

Mi, látássérült emberek sokkal többet használjuk a kezünket, mint ép látású társaink. A közlekedés során többször kell egy-egy kapaszkodót, korlátot megfognunk, segítségnyújtás közben több ember ér hozzánk, akaratlanul is közelebb kerülünk másokhoz, mert nem tudjuk tartani a távolságot. Emiatt fokozottan ki vagyunk téve a fertőzés veszélyének, ezért a segédeszközboltból több olyan terméket is ajánlok Önöknek, amelyek támogatják egészségünk megőrzését.

Ilyen termék a közkedvelt Antimikrobiális krém (50 ml), amely láthatatlan védelmet nyújt kezünknek, a felkenéstől számítva a krém lemosásáig biztonságot ad, mindent taszít, ami fertőzést okozhatna. A sokak által keresett orvosi szájmaszk is kapható, amely könnyű anyagának köszönhetően kényelmes viselet még a nyári forróságban is. Több olyan otthon is használható eszköz közül választhatunk, amelyek egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlenül szükségesek. A magyarul beszélő vérnyomásmérő, a vércukorszint-mérő szintén olyan termékek, amelyek például kijárási korlátozás esetén, amikor szinte lehetetlen a személyes kapcsolattartás, hatalmas segítséget adnak, mivel teljesen vakon, önállóan is használhatóak. Az alábbiakban ilyen termékeket ajánlok Önöknek, tagi ár megjelöléssel:

 

Antimikrobiális krém 50 ml, 3120 Ft

Gyógyszeradagoló 7 napos, hosszúkás, 380 Ft

Gyógyszervágó kombi, 500 Ft

Szájmaszk GG, 3 rétegű, 295 Ft/darab

Vércukormérő, magyar, Dcont Monda, 11560 Ft

Vérnyomásmérő, magyar, Beurer BM49, 9900 Ft

Vércukormérőhöz tesztcsík Ideal Dcont Monda, 50 db, 3140 Ft

Vércukormérőhöz ujjszúró lándzsa, 20 db/csomag, 500 Ft

 

Kérjen időpontot, és válasszon az egészségmegőrző termékeink közül. Baráth Bernadett és Balogh Tamás munkatársaim szeretettel várják.

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető