A szövetség elnökségének döntése értelmében az MVGYOSZ 2024-ben is kiadja sajtótermékeit (VV sík, Braille, elektronikus, valamint az RTV újság Braille változatát). Tájékoztatjuk az olvasókat, hogy az előfizetési díjak nem módosulnak egyik termékforma esetében sem a 2024-es évre.

A Vakok Világa esetében továbbra is csak éves előfizetésre van lehetőség, mivel az egyes lapszámok az MVGYOSZ webáruházában megvásárolhatóak.

A 2024-es évre az előfizetési díjak az alábbiak:
• Vakok Világa sík: 5500 Ft (4 lapszám / év)
• Vakok Világa Braille: 8000 Ft (4 lapszám / év, lapszámonként 3 kötet)
• Vakok Világa elektronikus: 2000 Ft (4 lapszám / év)
• RTV Braille: 8000 Ft (heti 1 kötet)

A szövetség sajtótermékeire legegyszerűbben mindenki annál a tagegyesületnél fizethet elő, ahol tagsági jogviszonnyal rendelkezik. Az előfizetésre általában az éves tagdíjak befizetésével egy időben van lehetőség az egyesületek ügyfélszolgálati irodáiban vagy kihelyezett félfogadási napjain. Ezek elérhetőségéről részletes tájékoztatást a tagegyesületek információs csatornáin (honlap, hírlevél, Facebook-oldal) találnak.

Az MVGYOSZ-nél a folyóiratok előfizetésére 2023. december 1-ig van lehetőség az elofizetes@mvgyosz.hu e-mail címen. Kérjük, hogy az előfizetéshez szíveskedjen pontosan megadni, hogy melyik sajtóterméket kéri, milyen formátumban.

Az előfizetési díj kifizethető átutalással, csekken vagy bankszámlára történé készpénzes befizetéssel, illetve személyesen az MVGYOSZ pénztárában, de minden esetben kizárólag a számlázást követően. A befizetés után történik meg az előfizetés regisztrációja.

Kérjük, amennyiben az előfizetési díjat banki átutalással rendezi, azt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége MagNet Banknál vezetett alábbi bankszámlájára szíveskedjen befizetni: 16200106-00066354.

A közleménybe mindenképpen írja be az előfizetni kívánt sajtótermék nevét, formátumát, illetve elektronikus formátum előfizetése esetén azt az e-mail címet is, amelyre a folyóirat megküldését kéri.
Az MVGYOSZ telephelyén történő személyes előfizetéshez időpontegyeztetés szükséges a szövetség ügyfélszolgálatán.

Amennyiben nem elektronikus, hanem nyomtatott terméket rendel, és az előfizetési időszak alatt a lakcíme módosul, a lakcímváltozást minden hónap 10-éig kell bejelenteni az elofizetes@mvgyosz.hu email címen.

Dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető