Közelednek az ünnepek, és Ön egy igazán hasznos ajándékkal szeretné meglepni látássérült családtagját, barátját, ismerősét? Válassza az MVGYOSZ segédeszközboltjának legújabb termékét!

Mi lenne szerettünk számára egy hasznos ajándék? Talán egy beszélő óra? Egy beszélő konyhamérlegnek vagy inkább egy tapintható colstoknak örülne igazán? Esetleg a vakvezetőkutyájának kedveskedjek valamivel? Valóban nem könnyű a döntés. Egy ajándék megvásárlásakor persze arra is figyelünk, hogy praktikus legyen, a legfontosabb szempont azonban mégis az, hogy a megajándékozottnak még ne legyen ilyen eszköze. A legjobb döntés ilyenkor a vásárlási utalvány, amely a segédeszközbolt újdonsága!

Az MVGYOSZ segédeszközboltja 5.000 és 10.000 Ft értékű vásárlási utalványokat kínál. Az utalványok esetében nincs különbség a tagi és a közületi ár között, azaz minden vásárlónak ugyanannyiba kerülnek. Jó hír, hogy az utalványok beváltásával nem kell sietni, ugyanis egészen 2022. december 31-ig levásárolhatóak. Így a megajándékozottnak bőven marad ideje arra is, hogy a segédeszközbolt akcióit figyelve a legtöbbet hozhassa ki az utalványokból.

Személyes vásárláshoz kérjen időpontot a szövetség elérhetőségei egyikén, de az utalványokat otthona kényelméből is megvásárolhatja a webáruházban, a bolt.mvgyosz.hu oldalon.

Jó vásárlást kívánok!

Dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető