Vendégünk volt dr. Nagyné Berke Mónika, az MVGYOSZ szolgáltatásvezetője, és igen érdekes dolgokat mesélt a megújulófélben lévő hangoskönyvtárról, a BlindShell 2-re nemsokára érkező új funkciókról és a szervezet háza táján zajló eseményekről.

Közeleg egy újabb téli péntek este, a Gépházra pedig ezúttal is számíthat minden, informatikára szomjazó érdeklődő. Adásunk első perceiben válaszolunk a hallgatóink által feltett jónéhány kérdésre, majd könnyed számítástechnikai hírekkel folytatjuk. Szó lesz például olyan jelszavakról, amelyek használatát érdemes jó messze elkerülni, de egy komikus processzor-csempészési ügyön is csámcsogunk kicsit.

Néhány perc erejéig foglalkozunk az itthoni egyik legnagyobb telekommunikációs szolgáltató, a DIGI újabb áremelésével, illetve azokkal a lépésekkel is, amelyekkel ez az áremelés egy ideig elkerülhető.

Ezt követően pedig beinvitáljuk a stúdióba kedves vendégünket, dr. Nagyné Berke Mónikát, akit arról kérdezünk, milyen újdonságok várhatóak az MVGYOSZ Bodor Tibor Hangoskönyvtárában a közeljövőben. A hangoskönyvtár újdonságain kívül a BlindShell 2 telefonokra készülő frissítések is előkerülnek interjúnkban, illetve szó lesz arról a nagy sürgésforgásról, amely mostanában az MVGYOSZ mindennapjait jellemzi.

Kerüljön képbe az MVGYOSZ és a Net-Média Alapítvány Gépház című informatikai magazinműsorával ezen a héten is!

Mikor? 2022. december 9-én, pénteken 20:00 órától. Ismétlés vasárnap 13:00 órakor.
Hol? Az online hallgatható Hobby Rádióban, melyet a www.hobbyradio.hu weboldalon érhetnek el.
A hallgatás linkje: www.hobbyradio.hu/play
Winamp-ba vagy egyéb zenelejátszó alkalmazásba illeszthető hivatkozás:
http://www.hobbyradio.hu/hobbyradio.m3u

Rauch Róbert
műsorvezető