Az MVGYOSZ webáruháza első alkalommal csatlakozott a Black Friday kezdeményezéshez, mely minden előzetes várakozást felülmúló, óriási vásárlói számot hozott.

 

Az MVGYOSZ webáruházában a fekete pénteken több mint 70 vásárlót regisztráltunk. Nagy volt a kereslet a drágább beszélő segédeszközök iránt, de a pár forintos termékek közül is igen sok gazdára talált.

Az online bolt nemcsak ezen a napon regisztrált kiemelkedően sok vásárlót, hanem a „szürke” hétköznapokon is sokan felkeresik a weboldalt és leadják rendelésüket. Az október 15-i indulás óta már több mint kétszáz vásárlót szolgáltunk ki. Ami különösen nagy öröm számunkra, hogy sok visszajelzés érkezett a bolt.mvgyosz.hu oldal használhatóságáról. Rengeteg javaslatot kaptunk a továbbfejlesztésre, és ha valaki valamilyen anomáliát észlelt, és azt azonnal jelezte is a számunkra, mi pár percen belül kijavítottuk. Köszönjük minden vásárlónak a véleményt és a konstruktív hozzáállást!

A fekete péntekhez kapcsolódóan nyereményjátékot is hirdettünk. A november 27-én, pénteken érvényes rendelést leadott vásárlók között három darab vásárlási utalványt sorsoltunk ki, melyeket 2021. december 31-ig lehet levásárolni az MVGYOSZ segédeszközboltjában. A szerencsés nyertesek névsora: Ligetvári Csabáné, Musitzné Pál Renáta és Paukovits Judit. Munkatársunk hamarosan felveszi velük a kapcsolatot az 5000 forintos utalvány átadása érdekében!

A nyerteseknek ezúton is szívből gratulálunk!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető