A zsűri meghozta döntését az MVGYOSZ hangprofil pályázatára beérkezett szerzemények esetében, most hozza meg Ön is a döntését!

 

Az MVGYOSZ hangprofil pályázatára 22 szerzeménnyel pályázott 8 fő. A legkülönfélébb témákkal készültek a pályázók, volt aki a Braille-írást vette alapul, és volt, aki könnyedebb, dallamosabb zenét képzelt el a több mint száz éves szövetség hangprofiljának. A pályázati kiírásban meghirdetett feltételek alapján a zsűri választotta ki a három legjobb szerzeményt, melyek közül aztán a közönség dönti el, hogy mely tetszik neki a legjobban. A zsűri tagjai Máj Krisztina látássérült amatőr énekesnő, illetve Szendy Szilvi és Peller Károly színművészek voltak. A zsűri által kiválasztott három mű az MVGYOSZ Youtube csatornáján, az alábbi linkeken hallgatható meg:

 

Király-Kékesi Csaba 1: https://youtu.be/WoyjMNEUbSw

Király-Kékesi Csaba 2: https://youtu.be/6djDlHLD3c4

Pintér Norbert: https://youtu.be/8v5ShOr0h3o

 

Kérjük, nyomjon egy lájkot arra a műre, amelyik a leginkább tetszik Önnek. A szavazás kizárólag a Youtube-on zajlik, az adott hangprofil-ötletre egy „Tetszik” gomb nyomásával. Egy felhasználó csupán egy szavazatot adhat le, a szavazáshoz pedig be kell jelentkezni a Youtube felületén. A szavazás nyertese, vagyis az MVGYOSZ hivatalos hangprofilja, az a pályázat lesz, mely a szavazás lezárásának időpontjában a legtöbb lájkkal rendelkezik.

Szavazni 2020. december 23. szerdán 12:00 óráig lehet. A nyertes mű szerzője 50.000 forintos vásárlási utalványt kap, melyet az MVGYOSZ segédeszközboltjában tud levásárolni.

Köszönjük szavazatát!

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető