Mint azt már a szeptemberi elnökségi ülésről szóló összefoglalónkban is jeleztük, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége elnökségének döntése értelmében az MVGYOSZ 2023-ban is kiadja sajtótermékeit, a VV sík-, Braille-írásos és elektronikus változatát, valamint az RTV újság pontírású verzióját.

Fontos változás, hogy a Vakok Világa folyóirat hangos változata megszűnt, mivel az egyes lapszámok feltöltésre kerülnek az MVGYOSZ online hangoskönyvtárába. Illetve csak éves előfizetésre van mód, mivel a Vakok Világa lapszámai megvásárolhatóak a bolt.mvgyosz.hu webáruházban.

A 2023-as évre az előfizetési díjak az alábbiak:
– Vakok Világa sík: 5500 Ft (4 lapszám/év)
– Vakok Világa Braille: 8000 Ft (4 lapszám/év, lapszámonként 3 kötet)
– Vakok Világa elektronikus: 2000 Ft
– RTV Braille: 8000 Ft

A szövetség sajtótermékeire legegyszerűbben mindenki annál a tagegyesületnél fizethet elő, ahol tagsági jogviszonnyal rendelkezik. Az előfizetésre általában az éves tagdíjak befizetésével egy időben van lehetőség az egyesületek ügyfélszolgálati irodáiban vagy kihelyezett félfogadási napjain. Ezek elérhetőségéről részletes tájékoztatást a tagegyesületek információs csatornáin (honlap, hírlevél, Facebook-oldal) találnak.

Az MVGYOSZ-nél a folyóiratok előfizetésére 2022. december 1-ig van lehetőség az elofizetes@mvgyosz.hu e-mail címen. Kérjük, hogy az előfizetéshez szíveskedjen pontosan megadni, hogy melyik sajtóterméket kéri, milyen formátumban.

Az előfizetési díj kifizethető átutalással, csekken vagy bankszámlára történé készpénzes befizetéssel, illetve személyesen az MVGYOSZ pénztárában, de minden esetben kizárólag a számlázást követően. A befizetés után történik meg az előfizetés regisztrációja.

Kérjük, amennyiben az előfizetési díjat banki átutalással rendezi, azt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége MagNet Banknál vezetett alábbi bankszámlájára szíveskedjen befizetni: 16200106-00066354.
A közleménybe mindenképpen írja be az előfizetni kívánt sajtótermék nevét, formátumát, illetve elektronikus formátum előfizetése esetén azt az e-mail címet is, amelyre a folyóirat megküldését kéri.

Az MVGYOSZ telephelyén történő személyes előfizetéshez időpont-egyeztetés szükséges a szövetség ügyfélszolgálatán.

Dr. Nagyné Berke Mónika
szolgáltatásvezető