Az elnökség döntése értelmében a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége 2022-ben is kiadja sajtótermékeit (VV sík, Braille, elektronikus és hangos, valamint az RTV újság Braille-írásos változatát).

Fontos változás, hogy a Vakok Világa című folyóirat 2022-től jelentősen átalakul. Az MVGYOSZ hivatalos folyóirata a jövő évtől a havi rendszeresség helyett negyedévente, a korábbinál gazdagabb tartalommal, nagyobb terjedelemben és magasabb minőségben jelenik meg, ami érinti mind a tartalmat, mind a külső megjelenést. Ennek ellenére az előfizetési díjakon nem változtattunk, illetve a lap továbbra is elérhető lesz valamennyi már megszokott formátumban.

A 2022-es évre az előfizetési díjak nem módosulnak egyik termékforma esetében sem:
• Vakok Világa sík: 4620 Ft
• Vakok Világa Braille: 4095 Ft
• Vakok Világa elektronikus: 1890 Ft
• Vakok Világa hangos (mp3): 1890 Ft
• RTV Braille: 6285 Ft

A szövetség sajtótermékeire legegyszerűbben mindenki annál a tagegyesületnél fizethet elő, ahol tagsági jogviszonnyal rendelkezik. Az előfizetésre általában az éves tagdíjak befizetésével egy időben van lehetőség az egyesületek ügyfélszolgálati irodáiban vagy kihelyezett félfogadási napjain. Ezek elérhetőségéről részletes tájékoztatást a tagegyesületek információs csatornáin (honlap, hírlevél, Facebook-oldal) találnak.

Az MVGYOSZ-nél a folyóiratok előfizetésére 2021. december 1-ig van lehetőség az elofizetes@mvgyosz.hu email címen. Kérjük, hogy az előfizetéshez szíveskedjen pontosan megadni, hogy melyik sajtóterméket kéri, milyen formátumban és mely előfizetési időszakra (éves, féléves, negyedéves).

Az előfizetési díj kifizethető átutalással, készpénzes befizetéssel csekken vagy bankszámlára, illetve személyesen az MVGYOSZ pénztárában, de minden esetben kizárólag a számlázást követően. A befizetés után történik meg az előfizetés regisztrációja.

Kérjük, amennyiben az előfizetési díjat banki átutalással kívánja rendezni, azt a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetségének MagNet Banknál vezetett alábbi bankszámlájára szíveskedjen befizetni: 16200106-00066354. A közleménybe mindenképpen írja be az előfizetni kívánt sajtótermék nevét, formátumát, illetve elektronikus formátum előfizetése esetén azt az e-mail címet is, ahová a folyóirat megküldését kéri.

Az MVGYOSZ telephelyén történő személyes előfizetéshez időpont egyeztetés szükséges a szövetség ügyfélszolgálatán.

A sajtótermékek kiküldése az előfizetett formátumtól függően postai vagy elektronikus úton (e-mail) történik.