Az MVGYOSZ segédeszközboltjában kapható a BlindShell CLASSIC magyarul beszélő, nyomógombos telefon, mely célzottan látássérült emberek számára lett kifejlesztve.

 

Telefonok 1

 

Az MVGYOSZ munkatársai közreműködésével elkészült a BlindShell CLASSIC nyomógombos telefon honosítása. A telefon sajátossága, hogy sok olyan funkció és alkalmazás is elérhető rajta, amelyek az okostelefonokra jellemzők. Ilyen például az e-mailezés, a Youtube-csatorna használata, az időjárásjelentés lekérése, a helymeghatározás, valamint többféle játék, de speciális, kifejezetten látássérült emberek számára hasznos alkalmazásokat is tartalmaz. Ilyen a színfelismerő, a zseblámpa funkció, vagy a txt formátumú könyvolvasó. A készülék minden egyes menüpontja magyarul beszél.

A piros és fekete színben elérhető készülék kártyafüggetlen, tagi ára bruttó 99.000 Ft.

A telefonhoz tok is vásárolható (piros vagy fekete színű), melynek tagi ára 10.000 Ft.

A BlindShell CLASSIC telefont bemutató videó ide vagy a következő linkre kattintva tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=5H_icKubFtE&feature=youtu.be

A telefon üzembehelyezéséről és használatáról részletesebb tájékoztatót a vásárlás során Braille- vagy nagybetűs formában biztosítunk.

dr. Nagyné Berke Mónika

szolgáltatásvezető