A fehérbot, a pontírógép, a beszélő és tapintható segédeszközök olyan létfontosságú, mindennapos segédeszközök egy látássérült ember számára, amely nélkül számos dologra képtelenné válik, így például fehérbot híján nem tud kimozdulni otthonából, Braille-írógépe nélkül nem tud lejegyezni egy telefonszámot vagy bevásárlólistát, illetve a beszélő vérnyomásmérő nélkül nem tudja megmérni vérnyomását. Éppen ezért elengedhetetlen egy olyan szerviz működtetése, ahol a látássérült ügyfelek valóban szakértő kézbe adhatják sérült, meghibásodott segédeszközeiket.
Ezen nagyértékű eszközök szakszerű és gördülékeny javítása érdekében az MVGYOSZ segédeszközszerviz szolgáltatást nyújt látássérült személyek részére.

A szolgáltatás igénybevételére jogosultak köre

A szolgáltatást látássérült személyek vagy azok családtagjai vehetik igénybe.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A segédeszközszerviz szolgáltatást az MVGYOSZ rendkívül kedvező díj ellenében biztosítja a látássérült személyek részére.

A szervizelést hibafelmérés előzi meg – amennyiben a szükséges alkatrész cseréjét, az eszköz javítását az MVGYOSZ szakembere el tudja végezni, ám az ügyfél valamilyen okból mégsem kéri a szervizelést, 500 Ft bevizsgálási díjat kell fizetnie.

Amennyiben javítható az eszköz és a megrendelő kéri a javítást, úgy 2000 Ft a szervizdíj, ami már a bevizsgálási díjat is tartalmazza.

Abban az esetben, ha cserealkatrészt kell beszerezni vagy egyedileg gyártani, ennek költségei a szolgáltatást igénybe vevő személyt terhelik még pluszban a szervizelési díjon felül, kivéve, ha a javítandó eszköz garanciális és a meghibásodás oka az eszköz gyártási hibájából ered.

Elemcsere, elemmel együtt: 1200 Ft / eszköz

A szolgáltatás igénybevételének folyamata

A szolgáltatás igénybevételéhez kérjen időpontot az MVGYOSZ elérhetőségei egyikén.

A szolgáltatás további folyamatáról a szervizelést végző munkatárs nyújt tájékoztatást.

Teljesítési határidő

A szolgáltatás teljesítési határideje függ attól, hogy a cserélendő alkatrész rendelkezésre áll-e, esetleg azt meg kell rendelni, vagy elő kell állíttatni. A szolgáltatás jellegéből adódóan a szervizeltető ügyfél egyedi, közelítő tájékoztatást kap a teljesítési határidőre vonatkozóan a segédeszköz javítását elvégző vagy koordináló munkatárstól.

Segédeszköz szervizelésre történő átvétele

Várjuk Önt sok szeretettel Budapesten a Hermina út 47. szám alatt munkanapokon, az MVGYOSZ székházában.

Segédeszköz szervíz nyitvatartás:
Kedden: 8:00 – 14:00
Csütörtökön: 8:00 – 14:00
Pénteken: 8:00 – 12:00

Előfordulhat, hogy a fent meghirdetett időpontoktól eltérő időben lehet átadni a Segédeszközt szervízelésre. Erről az MVGYOSZ e-mailben olvasható hírlevelében, vagy a hírek között kapható tájékoztatás.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel munkanapokon 8.00 és 12.00 között telefonon, vagy online üzenet küldésével lehetséges.

Amennyiben szerviz igénye vagy további kérdése van, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével írjon nekünk: