Az MVGYOSZ alábbi szolgáltatásai a látássérült személyek társadalmi beilleszkedését segítik, tudásuk, képességeik és készségeik fejlesztésén keresztül.

Angol nyelvtanfolyam

Az Angol nyelvtanfolyam kiscsoportos oktatás keretében zajlik, kezdő és haladó szinten. Az oktatás speciális módszertan szerint folyik, mely a lehető legalkalmasabb arra, hogy a látássérült személyek is könnyen elsajátíthassák az Angol nyelvet. Erre garancia az is, hogy az oktató diplomás, látássérült nyelvtanár. Az oktatás magában foglalja a szóbeli és írásos kommunikáció fejlesztését, amihez Braille-írásos tananyagokat, élő beszédet és hanganyagokat is alkalmaz az oktató.

A tanfolyam helyszíne online, vagy az MVGYOSZ székháza / telephelye. A tanfolyamon történő részvételért a résztvevőknek jelképes összeget kell fizetniük. Az oktatás díjának fennmaradó részét a Fény Alapítvány vállalja át.

A tanfolyamra jelentkezni itt lehet.

Jóga

A jóga foglalkozás online keretek között zajlik. Az oktató az órák vezetése során maximálisan odafigyel a látássérült résztvevők igényeire, segíti a gyakorlatok megértését és helyes kivitelezését, ezáltal támogatva a jóga egészségügyi szempontból kedvező hatásainak elérését.
A tanfolyamon történő részvételért a résztvevőnek jelképes összeget kell fizetnie. Az oktatás díjának fennmaradó részét a Fény Alapítvány vállalja át.
A tanfolyamra jelentkezni itt lehet.

Amennyiben jelentkezne rehabilitációra,fejlesztő szolgáltatásra vagy további kérdése van, kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével írjon nekünk: