Loading...

Újság előfizetés

Az MVGYOSZ 2018-ban is megjelenteti Vakok Világa című saját folyóiratát, valamint a Rádió és televízió műsorújság pontírásos változatát.

Vakok Világa

Lapunk közel 80 éves múltra tekint vissza. Címének megfelelően a vakokat érintő és érdeklődésükre számot tartó hazai és külhoni eseményekről, tudományos fejlesztésekről, a Szövetség munkájáról ad hírt. Mindennapi életvitelüket megkönnyítő praktikákat tanít, a szellemet és lelket felüdítő irodalmi alkotásokat mutat be.

Többféle, az adott látássérült által leginkább használható változatban fizethető elő. Pontírásban, nagybetűs síkírásban és e-mailben (digitális változatban), valamint felolvasott és CD-ről meghallgatható változatban kérhető.

 

Rádió és televízió műsorújság

 

A hetilap népszerű, bár a hagyományos, nem speciálisan látássérültek által használható print változatokhoz hasonlóan az interneten elérhető hasonló tartalmak komoly versenytársai kiadványunknak. Hetente jelentetjük meg, az alábbi rádió és televízióadók részletes műsorrendjével: MR1 Kossuth rádió, MR2 Petőfi rádió és MR3 Bartók rádió, M1, M2, M3, M2 Petőfi tv, Duna tv, Duna World, TV2 és RTL Klub.

 

Az újságok 2018 évre vonatkozó éves előfizetési díjai az alábbi táblázatban olvashatók:

 

ÚJSÁG NEVE

VÁLTOZAT

MEGJELENIK

ÉVES DÍJA

Vakok Világa

nagybetűs, síkírásos

havonta

4620 Ft

Vakok Világa

Braille-írásos

havonta, 3 füzetben

4095 Ft

Vakok Világa

elektronikus

havonta

1890 Ft

Vakok Világa

felolvasott (MP3)

havonta

1890 Ft

RTV műsor

Braille-írásos

hetente

6285 Ft

 

Hogyan lehet előfizetni?

 

Megrendelést leadni 2017. december 10-ig telefonon, e-mailben és személyesen lehet.
Telefonon munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:00, pénteken 8:00 és 11:00 óra között Szitás Anettnél, a 06 (1) 384-8440 / 119-es melléken.v
E-mailben az elofizetes kukac mvgyosz pont hu címre küldött levélben.
Figyelem! Az e-mail címet a SPAM robotok elleni védelem miatt fonetikusan jelentetjük meg, a pont és kukac szavakat a megfelelő írásjelekkel be kell helyettesíteni, valamint szóközöket nem tartalmaz az e-mail cím!
A banki utalással, vagy postai csekken történő előfizetéssel kapcsolatosan további információkról munkatársunk nyújt tájékoztatást.

Személyesen a Szövetség Főpénztárában (1146 Budapest, Hermina út 47.) ügyfélfogadási időben keddi és csütörtöki munkanapokon 9:00 és 12:00. valamint 13:00 és 15:00 óra között.

Lehetőség van év közben is előfizetni sajtótermékeinkre. Ebben az esetben a fent megadott elérhetőségeken, kérem, hogy keresse munkatársunkat, a tört időszakra vonatkozó előfizetési díj egyeztetése céljából.

Elmaradt lapszám, vagy egyéb más jellegű panasz esetén a panaszkezeles kukac mvgyosz pont hu címen, vagy a fent említett telefonszámon kaphat segítséget. 

 

A 2018-as évre vonatkozó újság előfizetési díjakról az MVGYOSZ Elnöksége 32/2017.09.20 számú határozata rendelkezik.

mvgyosz.hu

Szövegméret

  • növelés
  • Decrease
  • normál

Current Size: 80%

Oldalstílus

Current Style: Fekete/Fehér

Nyelvek